«Ομάδα με αρχή και τέλος»

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε για κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά.

Για διαρκή βελτίωση μίλησε ο Θωμάς Γράφας μετά τη νίκη (2-0) του ΑΟ Χανιά απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά ανέφερε:

«Στο μυαλό μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Είχαμε πει ότι για να πιάσει τόπο ο πόντος στην Κέρκυρα έπρεπε να νικήσουμε απέναντι σε μία δύσκολη και καλοδουλεμένη ομάδα. Μετά το 15' ήμασταν αρκετά καλοί και όσο περνούσε ο χρόνος βρίσκαμε τα πατήματά μας. Δεν είναι εύκολο να λες πρέπει να κερδίσουμε, γιατί υπάρχει άγχος και πίεση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουν μάθει και αντέχουν την πίεση και οτιδήποτε άλλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλο γκολ. Ήταν λογικό να πάρει μέτρα ο αντίπαλος, γιατί θέλαμε να διασφαλίσουμε το υπερπολύτιμο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Τους αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό που έχουμε πετύχει ως τώρα και με τη συγκομιδή που έχουμε, γιατί είμαστε ρεαλιστές. Εκτιμώ τον Σάκη και εύχομαι ό,τι καλύτερο στον ίδιο και την ομάδα του».

Για τη συγκομιδή του ΑΟΧ είπε:
«Όταν ήρθα και επειδή δεν κρύβομαι, κάποιοι ήθελαν να βλέπουν από το πρώτο φιλικό ο ΑΟΧ να κάνει αυτά που δεν... γινόταν να κάνει. Παιχνίδι με παιχνίδι, βήμα βήμα η ομάδα θα γίνει καλύτερη, τηρουμένων των αναλογιών. Είχαμε 26 νέους παίκτες που δεν ήξερε ο ένας το πρόσωπο του άλλου. Με την πάροδο του χρόνου παρουσιάζουμε σχετικά καλό πρόσωπο.

Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε. Η συγκομιδή δείχνει ότι έχουμε πετύχει αρκετά πράγματα και αυτό το δείχνουμε με τα αποτελέσματα. Εδώ γίνεται μία δουλειά από τα παιδιά που είναι προσηλωμένα και αφοσιωμένα στον στόχο. Η ομάδα έχει αρχή και τέλος. Και όσο είμαι εγώ θα έχουμε μία αρχή και ένα τέλος».

Ο Γιάννης Γκέσιος είπε:
«Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με τον κόουτς. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε το δυνατό μας σημείο, τα στημένα. Δεν κινδυνεύσαμε και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο, τρεις ευκαιρίες να σημειώσουμε ένα ακόμα γκολ. Τώρα κοιτάμε τα Τρίκαλα και θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Απόδοση: flnews

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep