Τα «μάζεψε» για τους δικαστές

Η ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτήρισε γραφικές τις τοποθετήσεις Πλεξίδα, ενώ κάνει αίτημα εξαίρεσης παρατηρητή.

Μαζεμένες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Στην πρώτη, οι «βυσσινί» ευχαρίστησαν τα ΜΜΕ για τον τρόπο που κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια, ενώ χαρακτήρισε γραφικές τις τοποθετήσεις του προηγούμενου ιδιοκτήτη, Βαγγέλη Πλεξίδα. Στη δεύτερη, φρόντισε να πάρει πίσω όσα ανέφερε για τους αθλητικούς δικαστές της Football League, Βόμβα και Μπόζνου, ενώ στην τρίτη κατέστησε σαφές πως θα κάνει αίτημα να εξαιρεθεί από παρατηρητής αγώνων Football League ο Χάρης Παναγιωτίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
«Ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντάκτες των ΜΜΕ για τον τρόπο που κάλυψαν το θέμα της χθεσινής συνέντευξης τύπου του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και για άλλη μια φορά θέλει να ζητήσει τη βοήθειά τους, ώστε γραφικές τοποθετήσεις προηγούμενου ιδιοκτήτη να αντιμετωπίζονται με τον σωστό τρόπο.

Διόρθωση ανακοίνωσης
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί υποχρέωση της να προβεί σε μια διόρθωση. Στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας σχετικώς με τους αθλητικούς δικαστές της Football League, όταν εξεδόθη η πρωτοφανούς αγριότητας απόφαση του αθλητικού δικαστή Βόμβα, η οποία επέβαλε ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 49.750€ πρόστιμο, είχαμε διαμαρτυρηθεί και είχαμε αναφέρει ότι και οι δύο αθλητικοί δικαστές αυτοπροτάθηκαν.

Η πραγματικότητα είναι ότι η προϊσταμένη των αθλητικών δικαστών, Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Μαρίνα Μπόζνου, εξελέγει παμψηφεί από τους συναδέλφους της σε έκτακτη γενική συνέλευση της ολομέλειας των δικαστών του πρωτοδικείου Αθηνών, υπό την προεδρία του Προέδρου Πρωτοδικών και Προέδρου του τριμελούς συμβουλίου διοικήσεως κου Γεωργουλέα. 

Η Πρόεδρος Πρωτοδικών κα Μαρίνα Μπόζνου είναι γνωστή νομικός με μεταπτυχιακές σπουδές και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και χαίρει της απολύτου εκτιμήσεως του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ Αλέξη Κούγια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας εκτιμούν και τον πρωτοδίκη κ. Ελευθέριο Βόμβα, αλλά η εμμονή του να μην εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας μας έφερε στην πολύ δύσκολη θέση να προβούμε στην ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε και να μην δεχόμεθα να κριθούμε στο μέλλον από αυτόν.

Αίτηση εξαίρεσης παρατηρητή
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει την εξαίρεση του παρατηρητή αγώνων Football League Χάρη Παναγιωτίδη, διότι εξαιτίας της δικής του έκθεσης και των συμπεριφορών του τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Last modified onΠέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 14:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep