Καθάριος, Σκλιοπίδης στις Ακαδημίες (photos)

Στην προπόνηση του προπαιδικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα βρέθηκαν οι δυο παίκτες των «σταχυοφόρων»

Την ευκαιρία να δουν από κοντά δυο από τους παίκτες της πρώτης ομάδας είχαν οι ποδοσφαιριστές του προπαιδικού τμήματος του Αγροτικού Αστέρα. Συγκεκριμένα, οι Παύλος Καθάριος και Δημήτρης Σκλιοπίδης βρέθηκαν στην προπόνηση των «μικρών» την Τετάρτη (18/11) και τους μίλησαν για τη δική τους πορεία, συμβουλεύοντάς τους παράλληλα για το μέλλον.

Η σχετική ενημέρωση των «σταχυοφόρων» αναφέρει: «Για ακόμη μία φορά οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα αποδεικνύουν ότι είναι κοντά στους νέους αθλητές και φροντίζουν και αυτοί με την σειρά τους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των φιλόδοξων ποδοσφαιριστών μέσα από τις δικές του εμπειρίες.

Κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης του προπαιδικού τμήματος στο γήπεδο της ΕΚΟ, έδωσαν το παρών δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας εκπλήσσοντας ευχάριστα τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκλιοπίδη και τον Παύλο Καθάριο, οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για τις εμπειρίες τους, τους συμβούλεψαν να κάνουν υγιεινή διατροφή καθώς επίσης τους επισήμαναν και άλλα πράγματα για την καθημερινότητα τους που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ως αθλητές, αλλά και ως σύνολο, για να φτάσουν κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, ο Παύλος Καθάριος, ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε από τα "σπλάχνα" του Αστέρα τους διηγήθηκε την δική του εμπειρία και την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε για να φτάσει να αγωνίζεται στην αγαπημένη του ομάδα όπου έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Μετά το τέλος της κουβέντας σειρά είχε η εξάσκηση στην αμυντική λειτουργία, καθώς ο Δημήτρης Σκλιοπίδης προπονήθηκε με τους μικρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους δείξει κάποια "κόλπα" γύρω από τον τομέα του, την άμυνα. Έπειτα οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν δίνοντας ραντεβού με τα παιδιά την Κυριακή στις 15:00 στο Δημ. Κοντικάκης, ευελπιστώντας στην δυναμική παρουσία τους στο γήπεδο με μόνο στόχο να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μία νίκη!».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep