«Δεν προέχει το προπονητικό»

Ο αντιπρόεδρος του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Ανδριόπουλος σημείωσε ότι δεν υπάρχει συζήτηση ακόμα για προπονητικό.

Για την έως τώρα πορεία του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα και τα σενάρια που ήθελαν τον Μοχάμεντ Μορσέντι να κινεί τις διαδικασίες για την αγορά έκτασης για προπονητικό κέντρο μίλησε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «aigiosports» τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι άλλες οι προτεραιότητες και στάθηκε στην υπομονή και τη συμπαράσταση των οπαδών.

«Παρά τις δυσκολίες φτιάξαμε ένα αξιοπρεπές σύνολο που θα διεκδικούσε αρχικά την άνετη παραμονή στην κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδριόπουλος και ανέφερε σχετικά με τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη: «Ενημερώνεται για όλα. Του έχω διαβιβάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με την καθυστερημένη έναρξη της προετοιμασίας». Ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για τα έργα που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο και σε ερώτηση για το προπονητικό κέντρο, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Προέχουν άλλα προς το παρόν. Δεν υπάρχει συζήτηση με τον επενδυτή, στο μέλλον μπορεί. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες».

Ο Ανδριόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα το τυπικό μέρος της μεταβίβασης και για τους οπαδούς είπε: «Έχει δείξει υπομονή και στηρίζει την ομάδα. Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται σε αγωνιστική ανάταση από το ματς με τον Απόλλωνα. Αν κάνουμε και νίκη στη Θεσσαλονίκη τότε θα ανεβούμε ακόμα περισσότερο αγωνιστικά και ψυχολογικά. Χάρηκα που είδα το γήπεδο σχεδόν γεμάτο με τον Κισσαμικό».

Last modified onΤετάρτη, 18 Νοέμβριος 2015 01:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep