«Δεν έχουμε κάνει τίποτα»

Ο Γιώργος Μαραντάς ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους οπαδούς του Παναιγιαλείου.

Λίγοι είναι οι οκτώ βαθμοί που έχει ο Παναιγιάλειος στο πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Γιώργος Μαραντάς μετά το φινάλε του αγώνα με τον Κισσαμικό. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ήταν κομβικό το παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε οπωσδήποτε το τρίποντο, κάτι που είχα πει και μετά το ματς στο Βόλο. Περάσαμε δύσκολα μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί δεν έπρεπε να ηττηθούμε. Ζήτησα αντίδραση και την είδατε, όπως την είδα και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, είχαμε καλή κυκλοφορία, ενώ γνωρίζαμε πώς θα έπαιζε ο Κισσαμικός με το «10» και τις αντεπιθέσεις του. Εγκλωβίσαμε το παιχνίδι του, παίξαμε με τη μπάλα στα πόδια και σημειώσαμε ένα ωραίο γκολ που μας απελευθέρωσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει κι άλλο τέρμα, αλλά καθίσαμε πίσω, γιατί είχαμε πίεση και θέλαμε το τρίποντο. Ακούω τον κόσμο που ζητάει όλοι να πάνε μπροστά, αλλά οι παίκτες παίζουν ποδόσφαιρο. Και όταν θέλουν τη νίκη χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να το πετύχουν.

Κάναμε δύο, τρεις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ίσως είχαμε άγχος. Θα μπορούσαμε να έχουμε πιο άνετο απόγευμα. Ο Παναιγιάλειος έπρεπε να έχει περισσότερους από τους οκτώ πόντους, γιατί έχει καλούς παίκτες. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και τον φίλο μου, Σπύρο Μπαξεβάνο, αν και τον στενοχώρησα.

Για την ψυχολογία του Παναιγιαλείου και τα περιθώρια βελτίωσης που έχει, είπε:

«Η ψυχολογία είναι καλή και από το προηγούμενο ματς, αλλά και από τότε που ήρθα. Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είχαμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο. Δεν θυμάμαι να μας έκανε ευκαιρίες. Το γεγονός ότι ήταν αήττητος και εμείς δημιουργήσαμε τόσες επικίδυνες καταστάσεις, δείχνουν ότι οι οκτώ βαθμοί είναι λίγοι. Η ψυχολογία θα γίνει καλύτερη και με τη στήριξη του κόσμου που ήταν καταπληκτικοί. Θέλουμε να έρθουν κι άλλοι. Ο Παναιγιάλειος μπορεί να ανέβει κι άλλο, όχι μόνο βαθμολογικά».

Απόδοση: flnews

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep