«Αδικαιολόγητες αποφάσεις»

Ο Νικ Κάτσικας αναφέρθηκε στην πρόοδο του Πανελευσινιακού.

Πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα από κάθε άλλο ματς βρέθηκε ο Πανελευσινιακός σύμφωνα με τον Νικ Κάτσικα. Ο δηλωμένος στα φύλλα αγώνων προπονητής των «σταχυοφόρων» μίλησε μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα και δεν πήρε θέση για την πρόθεση του προέδρου να καταθέσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, παρέπεμψε στη διοίκηση, γιατί μιλά ο ίδιος και όχι ο Θανάσης Δημόπουλος που είναι στον πάγκο.

Αναλυτικά ο Κάτσικας είπε:
«Απέναντι σε μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους και δυναμική σταθήκαμε με αξιώσεις ως το τελευταίο λεπτό. Δεν στέκομαι στο σκορ. Μας χαροποιεί να διεκδικούμε ένα παιχνίδι με αξιώσεις. Είχαμε ένα αμυντικό κενό στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για 20 λεπτά, οπότε οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Η μόνη δικαιολογία είναι η φυσική κατάσταση, αλλά και εκεί δείχνουμε πρόοδο. Κρατάμε τον χαρακτήρα που δείξαμε και το γεγονός ότι σταθήκαμε στα ίσια ως το τελευταίο λεπτό. Θα πάρει χρόνο, αλλά θα αλλάξουν τα πράγματα. Μας δυσαρέστησαν δύο, τρεις αδικαιολόγητες αποφάσεις που πάρθηκαν όταν είχαμε το μομέντουμ να δημιουργήσουμε καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή».

Τι εννοείτε όταν λέτε θα αλλάξουν τα πράγματα;
«Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα συνεχίζαμε. Πρέπει να το βλέπουμε ως πρόκληση, να δείξουμε χαρακτήρα και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Οφείλουμε μέχρι το τέλος να προσπαθούμε. Θα φανεί αν θα τα καταφέρουμε. Πλησιάσαμε πιο κοντά από κάθε άλλο ματς για να πάρουμε αποτέλεσμα. Το ότι δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό δεν σημαίνει ότι η νίκη του Απόλλωνα είναι εύκολη.

Το πρόβλημά μας είναι δημιουργικό. Αμυντικά ήμασταν σωστοί. Στις λίγες ευκαιρίες που κάναμε θέλαμε τύχη ή καλύτερες επιλογές για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Γιατί κάνετε εσείς δηλώσεις και δεν έρχεται ο Δημόπουλος, από τη στιγμή που κάθεται στον πάγκο;
«Εγώ ανήκω στο τιμ. Αν κάποιος από το τιμ δεν έχει δικαίωμα να κάνει δηλώσεις να μας το πείτε. Ρωτήστε τον σύλλογο γιατί μιλάω εγώ. Νομίζω πως έχω το δικαίωμα να το κάνω».

Πώς κρίνετε τη δήλωση του προέδρου ότι θα καταθέσει τα δελτία;
«Ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ μίλησα για δύο, τρεις αδικαιολόγητες αποφάσεις. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένες ή όχι, αλλά μας έκοψαν σε ένα κρίσιμο σημείο. Για τις προθέσεις του προέδρου δεν γνωρίζω».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Νοέμβριος 2015 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep