«Δεν δίνει πέναλτι – μαρς»

Παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Κουμπαράκη έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Στην ΚΕΔ σκέφτονται να απευθυνθούν οι διοικούντες την Αναγέννηση Καρδίτσας με αφορμή τις αποφάσεις των διαιτητών στα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι Θεσσαλοί μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Πανσερραϊκό εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις αποφάσεις του ρέφερι Κουμπαράκη.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα της εικόνας του αγώνα που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας όπου και αναφέρεται: «Ωστόσο στην Αναγέννηση προβληματίζονται έντονα για μία ακόμη φορά (τρίτη συνεχόμενη!) με τον παράγοντα διαιτησία. Ο διαιτητής Κουμπαράκης απο τη Θράκη δεν δίνει ένα πέναλτι - μαρς υπέρ της Αναγέννησης σε σουτ του Κισκαμπάνη προς την εστία και καταφανές απλωμένο χέρι παίκτη του Πανσερραϊκού προς την εστία όταν το σκορ είναι στο 0-0 και λίγο πριν ο Πανσερραϊκός προηγηθεί (34').

Δεν ήταν μόνο αυτή η φάση αλλά η γενικότερη παρουσία του διαιτητή που προβληματίζει έντονα τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι μέσα στις επόμενες ημέρες σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν παράσταση στην ΚΕΔ. Είναι η τρίτη κακή διαιτησία εις βάρος τους και μάλιστα συνεχόμενη. Προηγήθηκαν ο κ. Μπαλατσούκας στο ματς με τον Αχαρναϊκό, αλλά και ο κ. Παπαργυρίου στο ματς με τα Τρίκαλα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep