Τιμά την ιστορία του

Ο Αγροτικός Αστέρας θα τιμήσει τον Λάκη Τσαβδάρη.

Σύντομη εκδήλωση προς τιμήν του Λάκη Τσαβδάρη διοργανώνει ο Αγροτικός Αστέρας πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής (08/11, 15:00) με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα τον τιμήσουν για την προσφορά του, τόσο ως ποδοσφαιριστής των «Σταχυοφόρων», όσο και ως φροντιστής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Ο Αγροτικός Αστέρας θα τιμήσει με μία σεμνή χειρονομία τον Λάκη Τσαβδάρη για τα 40 χρόνια προσφοράς του στο σύλλογο.

Η σύντομη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (στις 15:00) με τη Λαμία, πάνω στο χορτάρι του «Δημήτρης Κοντικάκης» και μπροστά από το κοινό των «σταχυοφόρων».

Ο Λάκης Τσαβδάρης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Αστέρα από το 1965 ως το 1978 και στη συνέχεια για σχεδόν τρεις δεκαετίες διετέλεσε φροντιστής της ομάδας. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας του εκτιμήθηκαν και αγαπήθηκαν απ' όλους όσους τον γνώρισαν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που συνδέθηκε ως ποδοσφαιριστής και φροντιστής με τα μισά από τα 83 χρόνια ζωής του Αγροτικού Αστέρα!

Την ερχόμενη Κυριακή (8/11) ο σύλλογος θα εκφράσει σεμνά την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του κ. Λάκη Τσαβδάρη και φυσικά ότι πιο πολύτιμο θα είναι ένα ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους μας».

Last modified onΤετάρτη, 04 Νοέμβριος 2015 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep