«Μετρά η αποτελεσματικότητα»

Στις... 28 τελικές του Εργοτέλη στάθηκε ο Νικ Κάτσικας.

Ο Νικ Κάτσικας που είναι δηλωμένος προπονητής στον Πανελευσινιακό έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (3-1) στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη. Αναλυτικά δήλωσε:

«Δείξαμε διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτό που μετρά είναι η αποτελεσματικότητα και τα νούμερα που δεν γελάνε ποτέ. Ο Εργοτέλης είχε δέκα τελικές προσπάθειες στο πρώτο και δεκαοκτώ στο δεύτερο, ενώ εμείς μία στο πρώτο που ήταν το γκολ που πετύχαμε και έξι σου δεύτερο. Ο Εργοτέλης στο δεύτερο είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας καθώς εμείς είχαμε δώσει σε αυτόν την κατοχή και δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλό, όταν ο αντίπαλος κάνει τόσες ευκαιρίες.

Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα σαν ομάδα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Ο αμυντικός, Θοδωρής Λίτσος τόνισε:
«Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με μια καλύτερη ομάδα, κλείσαμε τους χώρους πετύχαμε πρώτοι γκολ, αλλά σε μια αδράνειά μας δεχθήκαμε την ισοφάριση. Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά με τον προπονητή, για να μείνουμε στην κατηγορία».

Πηγή: sporfm.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep