«Δεν εκτίμησαν την αξία μου»

Δήλωση γεμάτη υπονοούμενα από τον Δημήτρη Ρίζο στο flnews.gr.

Αντίπαλος της πρώην του ομάδας, του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε το Σάββατο (24/10) ο Δημήτρης Ρίζος. Ο έμπειρος γκολκίπερ της Λαμίας εξέφρασε, μάλιστα, τις ευχαριστίες του προς τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που εκτίμησαν την προσφορά του και τον χειροκρότησαν. Ο 39χρονος, όμως με δήλωσή του στο flnews.gr εκτοξεύει «βέλη» προς ορισμένους στη θεσσαλική ομάδα, αφού, όπως υποστήριξε προσέβαλαν το ήθος του και την προσωπικότητά του.

Ο Ρίζος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με ένα περιστατικό που πιθανόν έγινε πριν την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία και το οποίο τον έβγαλε από τα ρούχα του. Το βέβαιο είναι ότι τις προσεχείς ημέρες αναμένονται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για μία υπόθεση που δείχνει σοβαρή.

Στη δήλωσή του στο flnews.gr ο Ρίζος ανέφερε:
«Εκεί στο Βόλο ορισμένοι δεν εκτίμησαν την αξία μου σαν ποδοσφαιριστή και τον χαρακτήρα μου σαν άνθρωπο. Εκτός του ότι μου χρωστούν χρήματα, έκαναν κάτι που προσέβαλε το ήθος και την προσωπικότητά μου, λειτουργώντας με υπόγειους τρόπους. Καλό θα ήταν ο προπονητής να πίνει αγιασμό πριν αναφερθεί ξανά σε μένα, στο ήθος μου και στην προσωπικότητά μου. Είναι λυπηρό, γιατί την ημέρα της γιορτής μου αναγκάστηκα να κάνω αυτή τη δήλωση. Ούτε αυτό δεν με αφήνουν να χαρώ».

Last modified onΤρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep