«Να φύγουμε... αν δεν μας θέλουν»

Ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε πάλι για την συμβολή της διαιτησίας, αλλά και τους οπαδούς που πηγαίνουν στο γήπεδο για να αποδοκιμάσουν την ομάδα. Ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε πάλι για την συμβολή της διαιτησίας, αλλά και τους οπαδούς που πηγαίνουν στο γήπεδο για να αποδοκιμάσουν την ομάδα.

Ο Θάνάσης Δημόπουλος μίλησε για τις εχθρικές διαιτησίες και τόνισε πως δεν μπορεί να καταλάβει αν δεν ξέρουν, ή δεν τους θέλουν.

«Δεν μας δόθηκε πέναλτι σε χέρι, αφού ο διαιτητής έλεγε φάουλ και ο βοηθός πέναλτι. Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους. Με αυτές τις συνθήκες σε κάθε παιχνίδι να παίζουν την Ελευσίνα όλοι αυτοί κόντρα, να σηκωθούμε να φύγουμε από την Β' Εθνική ώστε να παίξουν αυτοί που θέλουν»

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος ήταν έξαλλος με την διαιτησία που είχε η ομάδα του και τα λάθη κόστισαν πάλι.

«Η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο, τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν μας δόθηκε πέναλτι σε χέρι, αφού ο διαιτητής έλεγε φάουλ και ο βοηθός πέναλτι. Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους. Με αυτές τις συνθήκες σε κάθε παιχνίδι να παίζουν την Ελευσίνα όλοι αυτοί κόντρα, να σηκωθούμε να φύγουμε από την Β' Εθνική ώστε να παίξουν αυτοί που θέλουν. Είτε δεν ξέρουν τι σφυρίζουν, είτε βοηθάνε προκλητικά την αντίπαλη ομάδα.

Ο κόσμος έρχεται να αποδοκιμάσει και όχι να βοηθήσει την ομάδα. Είμαστε μια ομάδα ένα μήνα και κάτι, άρα χρειάζεται υπομονή. Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, είναι πολύ νωρίς ακόμη».  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep