«Άδικο το αποτέλεσμα»

Για 0-0 ήταν η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε ο τεχνικός της Λαμίας, Γιώργος Βαζάκας, ύστερα από την ήττα της ομάδας του με 1-0

Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία 0-0 στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τη Λαμία σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας μετά την ήττα με 1-0 στο ΕΑΚ του Βόλου τόνισε πως ο διαιτητής μπορούσε να μην δώσει το πέναλτι που έκρινε και την αναμέτρηση.

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικές, με τον Ολυμπιακό που στήθηκε για να πρωταγωνιστήσει και τη Λαμία που στήθηκε για μια καλή πορεία. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε υπεροχή ο Ολυμπιακός αλλά έγιναν μόνο δύο φάσεις. Δεν ήμασταν καλοί στο παραγωγικό κομμάτι. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και ειδικά μετά το γκολ. Ήταν χέρι σε μια ανύποπτη φάση αλλά ο διαιτητής θα μπορούσε να το παραβλέψει. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα για εμάς, πιο δίκαιη η ισοπαλία. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός που πρόσθεσε πως το ματς ήταν για 0-0, ευχόμενος παράλληλα στον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει την άνοδο.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε ο Αλέξανδρος Ναντσιόπουλος που τόνισε μεταξύ άλλων: «Κι εγώ θεωρώ ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα, κρίθηκε σε μια λεπτομέρεια όπως το πέναλτι».

Πηγή: magnesiasports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep