«Κρατάμε την αντίδραση» (video)

Ο Γιώργος Στράντζαλης εκπροσώπησε τον Πανελευσινιακό στη συνέντευξη Τύπου.

Διευκρινίσεις σχετικά με την παρουσία του στον πάγκο του Πανελευσινιακού έδωσε ο προπονητής, Γιώργος Στράντζαλης μετά την ήττα (2-0) στο Αίγιο. Μάλιστα, διόρθωσε την υπεύθυνη Τύπου των γηπεδούχων που τον ανέφερε ως... Θανάση Δημόπουλο.

Αρχικά ανέφερε:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ήταν αξιέπαινη και οφείλουμε να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο ο Παναιγιάλειος είχε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, αλλά δεχτήκαμε και δεύτερο τέρμα από μία στημένη φάση. Να κρατήσουμε την προσπάθεια των παιδιών. Η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο μας κάνει να ελπίζουμε. Καλή συνέχεια και στον Παναγιώτη Τζαναβάρα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Να πω ότι είχα συνηθίσει να βλέπω πιο γεμάτο το γήπεδο.

Ο Παναιγιάλειος είχε ρυθμό, οι παίκτες του πίεσαν. Και οι δύο ήθελαν τη νίκη. Με ενδιαφέρει η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζουμε πάνω σε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί και ποιότητα υπάρχει και συλλογική συμπεριφορά. Θα βρούμε τον εαυτό μας και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα».

Για την παρουσία του στον πάγκο, είπε:
«Να κάνω μια διευκρίνιση. Είναι σωστό οι προπονητές που έχουν δίπλωμα UEFA Pro να κάθονται στον πάγκο. Υπήρξε συμφωνία με τον Θανάση και τον Σπύρο Δημόπουλο με τους οποίους με συνδέει φιλία για να βοηθήσω. Ο Θανάσης έχει την ευθύνη στο πρακτικό και το αγωνιστικό κομμάτι κι εγώ στο θεωρητικό, ώστε να πάμε την ομάδα όσο καλά γίνεται».

Απόδοση: flnews.gr

Media

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2015 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep