«Μας λείπει τύχη, ψυχραιμία»

Ο Περικλής Βελλίνης θεωρεί ότι ο Αγροτικός Αστέρας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στις Σέρρες.

Στην έλλειψη τύχης και ψυχραιμίας αποδίδει το κακό ξεκίνημα του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα ο Περικλής Βελλίνης. Ο ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων» σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα του Ευόσμου, ενώ σημείωσε ότι οι «πράσινοι» έχουν την εμπειρία να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά ο Βελλίνης ανέφερε:

«Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα, θέλουμε να αντιδράσουμε με θετικό, δυναμικό τρόπο, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας και στους φιλάθλους μας. Στα αποδυτήριά μας υπάρχει παραγωγική ένταση και πείσμα για βελτίωση. Όλοι θέλουν να βγουν στο γήπεδο, να προπονηθούν σκληρά και να είναι καλύτεροι την ερχόμενη αγωνιστική .

Αναγνωρίζουμε πως δεν είμαστε ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο, καθώς προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και αυτό φυσιολογικά χρειάζεται χρόνο. Δυστυχώς, αυτή την περίοδο προσαρμογής που διανύουμε δεν έχουμε τύχη ή την απαραίτητη ψυχραιμία μπροστά από την αντίπαλη εστία. Και στην Καρδίτσα την πρώτη αγωνιστική και απέναντι στα Τρίκαλα μπορούσαμε να πετύχουμε καθοριστικά γκολ. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και τώρα αυτό που έχει σημασία είναι να βελτιωθούμε».

Για τον Πανσερραϊκό είπε:

«Δεν σκεφτόμαστε τον Πανσερραϊκό ως μία νεοφώτιστη ομάδα. Τη σεβόμαστε ως έναν αντίπαλο με ιστορία και καλή έδρα και επειδή θα είναι ο πρώτος αγώνας τους στη δεύτερη κατηγορία μετά από δύο χρόνια οι φίλαθλοί τους θα θέλουν διακαώς μία καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα. Τέτοιες συνθήκες, όμως, έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν και διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία. Το σημαντικό για εμάς είναι να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και πάντα με συγκέντρωση και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο».

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 14:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep