Είναι… παράδοση το 2-0

Με «σύμμαχο» την προϊστορία ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή η Αναγέννηση Καρδίτσας

«Κυνηγώντας» το πρώτο γκολ και την πρώτη νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Football League η Αναγέννηση Καρδίτσας προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στη θεσσαλική πόλη την Κυριακή (11/10) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Μάλιστα, η ΑΣΑ έχει στο… πλευρό της και την προϊστορία καθώς σε δυο αγώνες που έχει δώσει ως γηπεδούχος με την Παναχαϊκή μετράει ισάριθμες νίκες με σκορ 2-0.

Αναλυτικά η σχετική αναδρομή που έχουν δημοσιεύσει οι Θεσσαλοί αναφέρει: «Την Παναχαϊκή υποδέχεται την Κυριακή στο Στάδιο η Αναγέννηση στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της football league σ' ένα σπουδαίο παιχνίδι. Με αφορμή αυτή την εμφάνιση να θυμηθούμε τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δύο μόλις παιχνίδια περιλαμβάνει η προϊστορία των αναμετρήσεων της Αναγέννησης με την Παναχαϊκή σε επίπεδο δεύτερης εθνικής Κατηγορίας. Και τα δύο είναι στη δεκαετία του '90 με την Παναχαϊκή στο τέλος μάλιστα και στις δύο περιόδους (1994-95 και 1998-99) να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης και ν' ανεβαίνει στην Α' Εθνική! Και τις δύο φορές όμως που ήλθαν οι Πατρινοί στο Δημοτικό Στάδιο γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-0.

1994
Την περίοδο 1994-95 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 30 Οκτωβρίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Μετά από καταπληκτική εμφάνιση σ' ένα βαρύ γήπεδο η Αναγέννηση επικράτησε με 2-0 με γκολ που σημείωσε ο Μίλος Ανισιτς στο 9' και στο 40'.

1999
Χρειάστηκε να φθάσουμε στις 21 Φεβρουαρίου του 1999 για να ξανασυναντηθούν οι δύο ομάδες στο Στάδιο και το σκορ επαναλήφθηκε! Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής οι "κιτρινόμαυροι" επικράτησαν με σκορ 2-0. Το 1-0 πέτυχε ο Τζάτζος στο 42' και για να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας μας ο Εβίντι στο 63'».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep