Κοινή υπόσχεση Ζουλιώτη, Σερζίνιο

Αμφότεροι οι παίκτες της Λαμίας τόνισαν πως η ομάδα τους θα δίνει σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων της για τη νίκη

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Λαμίας μετά η νίκη επί του Παναιγιάλειου και την κατάκτηση των πρώτων βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Αυτά τουλάχιστον απορρέουν από όσα δήλωσαν στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας» οι Δημήτρης Ζουλιώτης και Σερζίνιο. Αμφότεροι λοιπόν τόνισαν πως η ομάδα θα δίνει σε κάθε ματς το 100% κυνηγώντας τη νίκη και επεσήμαναν ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπου ουσιαστικά δεν υπάρχουν φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Ζουλιώτης

«Μετά το βαρύ σκορ στη Λάρισα με 3-0, η νίκη ήταν αυτοσκοπός. Είχαμε άγχος στο πρώτο ημίχρονο αλλά η ποιότητα των παικτών ήταν τέτοια που στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε και πήραμε το τρίποντο. Συνεχίζουμε με το νέο προπονητή. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού του ώστε σε κάθε παιχνίδι που έρχεται να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τη στήριξη από τον κόσμο: «Ο κόσμος έχει επίπεδο ποδοσφαιρικό. Όπως πέρσι έτσι και φέτος τον χρειαζόμαστε. Μας δίνει ώθηση ώστε να δίνουμε το 100% γιατί είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Κανείς δεν κερδίζει από το 1’ και κανείς δεν χάνει στο 90’. Όπως ο Αχαρναϊκός που δέχτηκε δυο γκολ σε 3 λεπτά. Θέλουμε υπομονή απ όλους για να είμαστε δυνατοί και να καταφέρει η ομάδα να κάνει κάτι καλό».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Έχει αλλάξει το 90% της ομάδας. Δεν μας τρομάζει όμως. Όταν υπάρχει ισχυρή διοίκηση, οι παίκτες μπορούν να δουλεύουν με συγκέντρωση ώστε να δέσουν και να βγάλουν το αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για το αν υπάρχουν φαβορί στο πρωτάθλημα: «Υπάρχουν βαριές φανέλες στην κατηγορία, όμως δεν υπάρχουν φαβορί. Θα δούμε πως ο πρώτος με τον δέκατο θα έχουν το πολύ 5-6 βαθμούς διαφορά, οπότε όποιος δώσει βάση στις λεπτομέρειες θα πετύχει και τον στόχο του. Πρέπει να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού, ώστε να μαζέψεις όσους περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο κι από κει και πέρα οριοθετείς τους στόχους σου και βλέπεις τι μπορείς να κάνεις».

Για το προσεχές εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη: «Κοιτάμε στο κάθε ματς να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως με τον Παναιγιάλειο πήραμε βαθμούς έτσι θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας ώστε να πάμε στην Κρήτη και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πρωτάθλημα που δεν είσαι φαβορί σε κανένα παιχνίδι. Η ομάδα μας πάει μόνο για το τρίποντο».

Για το γεγονός πως στην άμυνα ο βασικός κορμός έμεινε ίδιος: «Οι άμυνες δίνουν τα πρωταθλήματα. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Η άμυνα όμως είναι ομαδική, αυτό μας περνάει και ο νέος προπονητής».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο: «Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Εμείς ως παίκτες θα δίνουμε το 100% για να φανούμε αντάξιοι της ομάδας και της διοίκησης».

Σερζίνιο

«Ήταν σημαντική νίκη γιατί ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας και ήταν μετά το 3-0 στη Λάρισα. Παίξαμε καλά και τώρα κοιτάμε μπροστά, να πάμε στον Εργοτέλη και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν η ψυχολογία της ομάδας βελτιώθηκε: «Πάντα μια νίκη φτιάχνει την ψυχολογία. Η ομάδα με λίγο χρόνο και δουλειά με το νέο προπονητή θα πάει πολύ καλύτερα».

Για τον βαθμό δυσκολίας του πρωταθλήματος: «Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα αλλά εμείς θα παλέψουμε για να βρισκόμαστε ψηλά».

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Πάμε στον Εργοτέλη με το μυαλό μας στη νίκη. Τίποτα άλλο».

Για την επέκταση του συμβολαίου του: «Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Στην ομάδα υπάρχει επαγγελματισμός».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο: «Να δουλέψουμε με τον προπονητή και να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε δίνοντας τα πάντα μέσα στο γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep