«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης χαρακτήρισε πιο δίκαιη την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν άξιζε να ηττηθεί από την Καλλιθέα σύμφωνα με τον Σάκη Θεοδοσιάδη, που είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Στην έναρξη του παιχνιδιού και ειδικά στα πρώτα 15 λεπτά δεν πατούσαμε καθόλου καλά. Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά, κυριάρχησε στις μονομαχίες και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ. Πάνω που ανεβάζαμε απόδοση δωρίσαμε ένα γκολ, χωρίς πίεση και σε φάση κατοχής. Όσο περνούσε η ροή του αγώνα παίρναμε κατοχή και είχαμε δύο, τρεις ευκαιρίες για γκολ.

Στο ημίχρονο αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε με δύο επιθετικούς, αλλά είχαμε έλλειψη καθαρού μυαλού, σωστής πάσας. Παρότι φτάναμε με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή δεν είχαμε τα τελειώματα που έπρεπε. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Εμείς αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεν αξίζαμε, όπως κύλησε το ματς, να χάσουμε. Θεωρώ ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Η Καλλιθέα αντέδρασε σωστά με παίκτη λιγότερο. Θα αξιολογήσουμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε έτοιμοι στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Ευχαριστώ τον κόσμο της Καρδίτσας που ήρθε και μας ενθάρρυνε».

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep