«Οι παραδόσεις σπάνε»

Ο Θωμάς Γράφας και οι Παναγιώτης Κουρδάκης, Ανδρέας Σταματής ζήτησαν τη συμπαράσταση των οπαδών του ΑΟΧ.

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει τη Δευτέρα (05/10, 18:00 ΟΤΕ) στα Περιβόλια ο ΑΟ Χανιά απέναντι στον Απόλλωνα. Στην προσπάθεια αυτή η κρητική ομάδα θέλει τη συμπαράσταση του κόσμου της, κάτι που ζήτησαν ο προπονητής, Θωμάς Γράφας και οι ποδοσφαιριστές, Παναγιώτης Κουρσάκης, Ανδρέας Σταματής.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ ανέφερε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή και ποιοτική ομάδα και από τα φαβορί για την άνοδο. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Άλλα τα χαρακτηριστικά της πρεμιέρας. Χρειάζεται συγκέντρωση στην τακτική συμπεριφορά. Πάθος, δύναμη και πειθαρχία θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα. Είναι όμορφο να παίζεις με τον κόσμο πλάι σου. Μας δίνει μεγάλη δυναμική και τον θέλουμε κοντά μας. Είδαμε πόσο μας βοήθησε στο Παγκρήτιο και ευελπιστούμε να έχουμε τη συμπαράστασή του και στη συνέχεια.

Οι παραδόσεις δεν επηρεάζουν, είναι για να σπάνε. Διάβαζα ότι ο ΑΟΧ στις πρεμιέρες δεν κάνει νίκες και φέτος μπήκε με το δεξί. Σε κάθε ματς υπάρχει διαφορετική προσέγγιση. Είχα πει ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης είπε:
«Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και από τους διεκδικητές της ανόδου. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη. Εντός έδρας θα είμαστε καλύτεροι. Είναι διαφορετικό να έχεις τον κόσμο στο πλευρό του και αλλιώς να παίζεις μακριά τους. Θα κριθεί, θεωρώ, στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες».

Ο Ανδρέας Σταματής, τέλος, ανέφερε:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας για να βγούμε νικητές. Δύναμή μας είναι ο κόσμος. Χωρίς αυτόν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω. Είμαστε 30 νέοι παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να δείξουμε ομοιογένεια. Είχαμε δύσκολο έργο απέναντι στον Εργοτέλη, αλλά τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Θα είναι πολύ δύσκολο».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΣάββατο, 03 Οκτώβριος 2015 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep