Στα άκρα Αναγέννηση - ΔΟΠΑΚ!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας σκέφτεται πλέον την αποχώρηση από το Δημοτικό Στάδιο.

Στα άκρα βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της διοίκησης της Αναγέννησης Καρδίτσας με τους υπεύθυνους του ΔΟΠΑΚ. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, η οποία νιώθει αγανακτισμένη για τις μηδαμινές υπηρεσίες και βοήθειες από τους φορείς, στη συνάντηση που έγινε την Τρίτη (29/09) με την κ. Γκαγκά και τον κ. Τάντο ο πρόεδρος, Βασίλης Μπούρμπος και ο διευθυντής, Κώστας Ραχαβέλιας άκουσαν ότι χρωστούν 100.000 ευρώ για εκκαθαρίσεις. Έτσι, με ανακοίνωση η θεσσαλική ομάδα έκανε γνωστό ότι σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση από το Δημοτικό Στάδιο, αλλά και την παραίτηση!

Η ανακοίνωση:

«Εκτός ορίων βρίσκονται πλέον οι άνθρωποι της Αναγέννησης με την απίστευτη κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας και τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας απο τους υπευθύνους του ΔΟΠΑΚ!

Όσα συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή με την μαζική είσοδο των τζαμπατζήδων (με κλειδιά μάλιστα που άνοιξαν τις πόρτες του κολυμβητηρίου και του κλειστού!!!), με την αθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά και η συζήτηση που έγινε το πρωί στο ΔΟΠΑΚ για το "πονεμένο" θέμα των εκκαθαρίσεων έφεραν τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Μπούρμπο και τους ελάχιστους που τρέχουν για τα θέματα της ομάδας στα πρόθυρα σημαντικών αποφάσεων!!!

Αποφάσεων που έχουν να κάνουν με όλα τα ενδεχόμενα. Απο την αποχώρηση απο το Δημοτικό Στάδιο και τον ορισμό άλλης έδρας (κάτι που είναι περίπλοκο), μέχρι και την παραίτηση!!!

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΟΠΑΚ
Το ήδη βαρύ κλίμα και την αγανάκτηση που νιώθουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας και τις ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ υπηρεσίες και βοήθειες απο τους φορείς, ήλθε να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο η συζήτηση που έγινε το πρωί στο ΔΟΠΑΚ με την κ. Γκαγκά και τον κ. Τάντο.

Με έκπληξη ο πρόεδρος της ομάδας μας Βασίλης Μπούρμπος και ο διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας άκουσαν τους υπεύθυνους να τους ζητούν χρήματα για τις εκκαθαρίσεις και υπογραφές, την στιγμή που πριν λίγες ημέρες η Αναγέννηση γέμισε πάλι με πετρέλαιο θέρμανσης τους χώρους των αποδυτηρίων του Σταδίου με δικά της έξοδα!!! Κι όλα αυτά πάνω που φαινόταν να βρίσκεται μια φόρμουλα συνεργασίας στη συνάντηση που υπήρξε με τον Δήμαρχο κ. Αλεξάκο!

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν η κ. Γκαγκά είπε σε κάποια στιγμή της έντονης συζήτησης πως η Αναγέννηση χρωστάει 100.000 ευρώ για εκκαθαρίσεις!!!! Αυτή η φράση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας αποχώρησαν αγανακτισμένοι!

ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ
Θυμίζουμε ότι το θέμα με τις εκκαθαρίσεις έχει ως εξής: Η διοίκηση της Αναγέννησης τα τελευταία χρόνια με δικά της έξοδα έχει βάλει πάνω απο 50.000 ευρώ σε εργασίες. Μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, κάγκελα, λιπάσματα στον χλοοτάπητα, εκσυγχρονισμός αποδυτηρίων, εκδοτήρια κλπ... Επίσης θυμίζουμε πως η σημερινή Αναγέννηση απο το 2011 και μετά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ για τις εκκαθαρίσεις προηγούμενων ετών για τις οποίες μάλιστα ο ΔΟΠΑΚ έχασε κι ένα δικαστήριο διότι η αγωγή του κρίθηκε αβάσιμη και αστήριχτη!

ΑΚΡΩΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ
Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας εισπράττουν μια «πολεμική ατμόσφαιρα» και έναν απίστευτο «ωχ αδερφισμό» ακόμη και απο τους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΚ! Δεν βλέπουν την παραμικρή διάθεση για συμπαράσταση και βοήθεια, παρα μόνον εμπόδια...

Το Δημοτικό Στάδιο είναι πλέον ΑΚΡΩΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ για τη δράση της ομάδας. Ούτε το κυλικείο δεν έχει στη διάθεσή της την ώρα των αγώνων, ενώ οι τρύπες συνιστούν απώλεια εσόδων καθώς και σοβαρές επιπτώσεις στην αγωνιστική της διαδρομή με τον άθλιο χλοοτάπητα...

Όπως βλέπετε στην χαρακτηριστική ΦΩΤΟ οι μόνες αλλαγές που έχουν συντελεστεί είναι ότι στον χλοοτάπητα και την ώρα της προπόνησης μπορούν να ξεκουράζονται και τα αδέσποτα που έχουν γεμίσει την πόλη!!!!

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ
Αυτή τη στιγμή τις τάξεις της διοίκησης επικρατεί αγανάκτηση και απογοήτευση. Αναμένεται η αντίδραση της ομάδας η οποία όπως προαναφέραμε μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοιχτά. Ελεος, φτάνει πιά!!!!».

Last modified onΤρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep