«Σουτάρεις και αν μπει...»

Ο Ανέστης Χατζηλιάδης μίλησε για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Εργοτέλη με τον ΑΟ Χανιά. Ο Ανέστης Χατζηλιάδης μίλησε για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι του Εργοτέλη με τον ΑΟ Χανιά.

Ο Ανέστης Χατζηλιάδης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε και έκρινε το ντέρμπι του Εργοτέλη υπέρ του ΑΟ Χανιά.

«Συνήθως όταν βρεις χώρο κάνεις το σουτ και βλέπεις αν μπει. Είδα ότι ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη ήταν κάποια βήματα έξω από την εστία, αλλά ξέρω πως όταν βρίσκεις χώρο πρέπει να σουτάρεις. Η μπάλα πήγε εκεί που έπρεπε και ήταν σημαντικό γκολ». Ο Ανέστης Χατζηλιάδης σίγουρα δεν φανταζόταν πως το πρώτο του επίσημο επαγγελματικό γκολ θα ήταν τόσο όμορφο και βέβαια το χάρηκε ακόμη περισσότερο που ήρθε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον ΑΟ Χανιά.

Για τους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας της Κρήτης στο πρωτάθλημα δεν θέλησε να κάνει προβλέψεις και αρκέστηκε στο ότι η πορεία θα δείξει για όλες τις ομάδες τους στόχους που μπορούν να έχουν.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep