«Δίκαιο το 0-0»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε για τον βαθμό στην Καρδίτσα ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας έδειξε μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα μάλιστα συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το 0-0.

«Θα ήθελα, κατ’ αρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά, τόσο στον Σάκη Θεοδοσιάδη, όσο και στην Αναγέννηση αλλά και στη Football League γενικότερα. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μου επέλεξε σαν τρόπο παιχνιδιού να δώσει χώρο στον αντίπαλο. Αυτό λειτούργησε αρκετά καλά στο 1ο ημίχρονο, καθώς έχουμε τέσσερις περιπτώσεις που θα μπορούσαμε με ποιοτικότερα τελειώματα να προηγηθούμε. Δεν το καταφέραμε. Στο 2ο ημίχρονο δώσαμε, αδικαιολόγητα, περισσότερο χώρο με αποτέλεσμα να έχει πολύ χρόνο την κατοχή της μπάλας η Αναγέννηση και βέβαια έχασε και τη μεγάλη ευκαιρία με τον Τσούκαλο. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς είναι και πρεμιέρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, κάνανε μεγάλο αγώνα. Εμείς θα χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια» τόνισε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Εκ μέρους των παικτών παρέστη ο Άγγελος Καραντασιάδης, σημειώνοντας: «Γνωρίζαμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Αναγέννησης. Νομίζω ότι, λίγο η πρεμιέρα που κρύβει πάντα ιδιαιτερότητες και ο κακός αγωνιστικός χώρος, μας έκανε προσεκτικούς στο παιχνίδι μας, όπως και τους παίχτες της Αναγέννησης. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δε μας άφησε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο 1ο ημίχρονο αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχε και η Αναγέννηση μία καλή φάση στο 2ο ημίχρονο για να προηγηθεί και νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep