Ευλόγησε και τις... μπάλες

Πίστη για επίτευξη των στόχων εκφράστηκε στον αγιασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς τελέστηκε την Πέμπτη (24/09) στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με τους Θεσσαλούς να εκφράζουν την πίστη τους ότι και φέτος θα πετύχουν τον στόχο τους και τον πατήρ, Δημήτρη Θεοδωρόπουλο να ευλογεί και τις... μπάλες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ανέφερε:

«Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Την λειτουργία έκανε ο γνωστός στους «κιτρινόμαυρους» (είναι σε κάθε αγιασμό απο το 2012) Πατέρας Δημήτριος Θεοδωρόπουλος ο οποίος ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία για όλους και θετική ενέργεια στην ομάδα.

Ευλογήθηκαν οι καινούργιες μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν για το πρωτάθλημα αλλά και τ' αποδυτήρια που σε πείσμα των καιρών και των νοοτροπιών που κυριαρχούν στο ποδόσφαιρο αντέχουν για χρόνια και αποτελούν το κάστρο του συλλόγου! Το «παρών» έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπούρμπος, ο γενικός διευθυντής Κώστας Ραχαβέλιας και οπως πάντα ο Βαγγέλης Πλακιάς απο τους παλαίμαχους που δεν χάνει ποτέ την πρεμιέρα!

Λιτά, ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και «χλιδές» οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για μια ακόμη σεζόν με αισιοδοξία, με σεβασμό στους αντιπάλους και πίστη ότι θα τα καταφέρουν και πάλι...

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015 04:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep