«Ιδιαίτερες συνθήκες η πρεμιέρα»

Ο Άγγελος Καραντασιάδης έδωσε το έναυσμα για επικράτηση του Αγροτικού στην Καρδίτσα.

ΟΑγροτικός Αστέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή (27/9, 16.00) και θέλει να συνδυάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με θετικό αποτέλεσμα. Ο νεαρός αμυντικός Άγγελος Καραντασιάδης μίλησε για το ματς με τους Θεσσαλούς, λέγοντας: «Ο φιλικός αγώνας με τον Εθνικό στο Αγιονέρι αποδεικνύεται ότι ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, ώστε να αφήσουμε πίσω το Κύπελλο και να αρχίσουμε ξανά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Το μόνο που κρατήσαμε από τις αναμετρήσεις με την Καλλιθέα ήταν τα συμπεράσματα για τις αδυναμίες που είχαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Από τότε μέχρι σήμερα δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, καθώς ξέρουμε ότι έχουμε ποιότητα και ότι μπορούμε να γίνουμε μία πολύ καλή ομάδα».

Μία νίκη στην πρεμιέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, όπως άφησε να εννοηθεί ο 23χρονος: «Η πρώτη αγωνιστική είναι κάθε χρόνο ιδιαίτερη. Υπάρχει ανυπομονησία, ενθουσιασμός και αγωνία για το αποτέλεσμα. Βέβαια, όταν ξεκινά το παιχνίδι όλα αυτά πρέπει να ξεπερνιούνται και πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχεία στο αγωνιστικό πλάνο. Εμείς θα είμαστε προσεκτικοί την Κυριακή. Εννοείται ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα και έχουμε αρκετή εμπειρία για να διαχειριστούμε σωστά τις ιδιαίτερες συνθήκες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος».

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν από τους δυνατούς αντιπάλους του Αγροτικού Αστέρα, καθώς οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τέσσερις φορές, δύο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με ισάριθμες νίκες για την Αναγέννηση) και ακόμα δύο στα Play Out (με ισάριθμες νίκες για τον Αστέρα). Η εμπειρία των μεταξύ τους αγώνων θα έχει μικρή σημασία την ερχόμενη Κυριακή, σύμφωνα με τον Άγγελο Καραντασιάδη, που κατέληξε λέγοντας: «Οι περσινές αναμετρήσεις έχουν ελάχιστη σημασία, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ. Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η δυνατή έδρα της Αναγέννησης, η οποία βέβαια θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσει, καθώς θα παίξει μπροστά στον κόσμο της και σίγουρα δεν θέλει να τον απογοητεύσει ήδη από το ξεκίνημα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, που είναι φυσικά η νίκη».

Last modified onΠέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep