Δυνατά φιλικά για Καρδίτσα

Τα τυπικά απομένουν για να προγραμματιστούν τα «τεστ» της Αναγέννησης με Πανελευσινιακό και Κέρκυρα

Μετά το φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ στη Λάρισα, θ’ ακολουθήσουν ακόμη δυο σε… ρυθμούς πρωταθλήματος για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως ανέφεραν οι ιθύνοντες της ΑΣΑ είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθούν δυο ακόμη φιλικά με Πανελευσινιακό και Κέρκυρα. Με τους «σταχυοφόρους» το ματς αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη (9/9) στο γήπεδο της Ελευσίνας, ενώ τους Φαίακες θα τους αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας την Κυριακή (13/9). Μάλιστα, λέγεται πως θα υπάρξει και δεύτερο ματς (ρεβάνς) με την Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα στο νησί των Φαιάκων.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, μπορεί ο Σάκης Θεοδοσιάδης να έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του αλλά επέστρεψε και προβληματισμένος παράλληλα στην Καρδίτσα. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Σκαθαρούδη στους προσαγωγούς που θα τον αναγκάσει να μείνει αρκετές ημέρες στα… πιτς.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία, περιμένοντας ακόμη μεγαλύτερη κινητοποίηση από τον κόσμο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep