«Έχουμε δουλέψει, είμαι ευχαριστημένος»

Ο ΑΟ Χανιά θα είναι έτοιμος όταν πρέπει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο τεχνικός της ομάδας, Θωμάς Γράφας

Αποφεύγοντας να χαρακτηρίσει εύκολη ή δύσκολη την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Θωμάς Γράφας υπογραμμίζει πως ο ΑΟ Χανιά θα είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Ο προπονητής των Κρητικών επεσήμανε πως οι παίκτες του έχουν κάνει πολλή δουλειά κι έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους.

«Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να μιλάμε για εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Εργοτέλη, όπως θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο μας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Δεν με απασχολεί πραγματικά εάν θα ξεκινούσαμε εκτός ή εντός έδρας. Αλλωστε, όλοι θα περάσουν από τις έδρες όλων, οπότε μιλάω εκ των πραγμάτων για ένα πρωτάθλημα που θα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο και δεν στέκομαι αν θα ήταν προτιμότερο να παίξουμε μέσα ή έξω» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ στην τακτική και τη φυσική κατάσταση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θεωρώ και το έχω ξαναπεί ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Last modified onΣάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2015 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep