«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Λαμίας στο νικηφόρο φιλικό (6-0) στην Εύβοια απέναντι στην Ιστιαία εμφανίζεται ο Σούλης Παπαδόπουλος

Η εμφάνιση της Λαμίας στο φιλικό με την Ιστιαία (6-0) άφησε ικανοποιημένο τον Σούλη Παπαδόπουλο που τόνισε πως τα νεαρά παιδιά που χρησιμοποίησε έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

«Θέλαμε να τιμήσουμε την ομάδα που μας κάλεσε γι’ αυτό το παιχνίδι. Ήρθαμε αυθημερόν και ήταν λίγο κουραστικό το ταξίδι. Βάλαμε στο ματς παιδιά που είναι σε μικρή ηλικία. Χρειάζονται πολλή δουλειά. Είμαι ευχαριστημένος αλλά μπορούν να παίξουν ακόμη καλύτερα αν έχουν στο μυαλό τους να παίζουν γρήγορα και απλά» τόνισε αρχικά μετά το ματς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα, απάντησε: «Όλοι λένε πως πρώτη αγωνιστική θα είναι έτοιμοι. Όλες οι ομάδες της Football League με το πρωτάθλημα να έχει αργήσει να ξεκινήσει, πιστεύω πως θα βρουν ρυθμό μετά τα 5-6 πρώτα επίσημα παιχνίδια».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αφήσαμε κάποιος για προπόνηση στη Λαμία, που λογικά θα είναι στους πρώτους 14-15 που σκεφτόμαστε. Με ευχαριστεί να δουλεύουμε με νεαρά παιδιά και να τα διορθώνουμε. Όμως πρέπει να έχουν σωστή νοοτροπία. Να παίζουν για τον κόσμο που έρχεται να τους δει, καλό ποδόσφαιρο και γρήγορο και νομίζω πως το μέλλον τους ανήκει».

Κλείνοντας ανέφερε: «Η άλλη ομάδα ήταν ανταγωνιστική, δυνατή. Αυτό που μου άρεσε είναι πως δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί. Παίξαμε νωρίς για να προλάβουμε το καράβι. Είχε πολλή ζέστη. Αν δεν αρχίσουν τα επίσημα ματς, δεν πρέπει να είσαι χαρούμενος όταν κερδίσεις σε ένα φιλικό ή στεναχωρημένος όταν χάνεις. Νομίζω πως και ο αντίπαλος παρότι έχασε, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep