«Θέλουμε βελτίωση»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε ότι η ΑΕΛ θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα.

Το χρονικό περιθώριο των 15 ημερών έθεσε ο Ράτκο Ντόστανιτς για να φτάσει η ΑΕΛ τα στάνταρ που ο ίδιος επιθυμεί. Μετά το φιλικό με τη Λαμία ο Σέρβος, πάντως, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με την έναρξη του πρωταθλήματος οι βυσσινί θα είναι έτοιμοι.
Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Για μένα είναι μόνο ένα φιλικό παιχνίδι. Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ καλά και για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι δείχνουν αυτό το πρόσωπο στα φιλικά παιχνίδια. Συνέχεια λέω στους ποδοσφαιριστές ότι δεν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε μέχρι την εκκίνηση του πρωταθλήματος και ο τομέας της ψυχολογίας είναι πολύ καλός στην ομάδα. Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά, ενώ έχουμε ακόμα δύο δυνατά παιχνίδια να δώσουμε, το ένα με ομάδα Α' Εθνικής.
Από τη σημερινή αναμέτρηση έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ενώ η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στο 100% τις απόδοσής τους, όπως ο Ναγιάρ και ο Λαμπρόπουλος και πιστεύω στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχουν φτάσει στο ίδιο επιθυμητό επίπεδο με τους υπόλοιπους και θα είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα».

Last modified onΚυριακή, 30 Αύγουστος 2015 10:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep