Παρουσιάζει τα αποκτήματα

Ο Παναιγιάλειος θα παρουσιάσει την Παρασκευή (28/08) τα αποκτήματα.

Βράδυ παρουσίασης θα είναι αυτό της Παρασκευής (28/08) για τον Παναιγιάλειο, καθώς η ΠΑΕ και ο προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας θα παρουσιάσουν τα μεταγραφικά αποκτήματα. Η παρουσίαση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου σε μία ώρα, βέβαια, που δεν είναι και η καλύτερη, ώστε την επομένη να προβληθεί στα ΜΜΕ (21:00).

Η διοίκηση παράλληλα ενημέρωσε και για τις εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά ανέφερε:

«Τριήμερο εξετάσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια χωρισμένοι σε τμήματα περνάνε τους απαραίτητα εργομετρικούς ελέγχους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση το Σαββάτο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου στις 8:00.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι ο προπονητής κ. Παναγιώτης Τζαναβάρας θα παρουσιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα την Παρασκευή 28-08-2015 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το γυμναστήριο "Ladies Fitness Club" των κ.κ. Γιώργου Καϊάφα και Γιώργου Ροδάκου, για την διάθεση του χώρου τους για την πραγματοποίηση των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep