Τα φιλικά του Αχαρναϊκού

Ο Σίνισα Γκόγκιτς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν σε πρόγραμμα με χρονικά πιο κοντινά φιλικά Ο Σίνισα Γκόγκιτς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να μπαίνουν σε πρόγραμμα με χρονικά πιο κοντινά φιλικά

Εκτός από την αναμέτρηση με τον Λουτράκι την Κυριακή στο Μενίδι, υπάρχουν ακόμη δύο τεστ πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος της ομάδας του Αχαρναϊκού και ανάμεσα στα βασικά ζητούμενα είναι να υπάρχουν στο πρόγραμμα πιο συχνές φιλικές αναμετρήσεις ώστε οι ποδοσφαιριστές να βρίσκουν ρυθμό και να μπαίνουν σε “αγωνιστικές εβδομάδες”. Για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί το φιλικό με το Λουτράκι στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Καλλιθέα και τον Εθνικό ώστε να οριστικοποιηθούν και τα τεστ της επόμενης εβδομάδας.

Παράλληλα από τα βασικά ζητήματα είναι το θέμα του γηπέδου με το Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης (26/8) να είναι κρίσιμο για την αναβάθμιση του και τα έργα υποδομής που θα βοηθήσουν τον Αχαρναϊκό να αποκτήσει ακόμη πιο σύγχρονες παροχές και κυρίως να αντικατασταθεί ο φωτισμός ώστε να γίνονται αναμετρήσεις και σε βραδινές ώρες.  

Last modified onΠέμπτη, 27 Αύγουστος 2015 00:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep