Διαρκείας και... Μπόγιοβιτς

Η ΑΕΛ παρουσιάζει την Τετάρτη (26/08) τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς.

Η στιγμή που περίμεναν οι οπαδοί της ΑΕΛ έφτασε. Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (26/08, 10:00 π.μ.) θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες των «βυσσινί» στο AEL FC Arena. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

«Αύριο Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα συνερδιάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας από κοινού ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παρουσιάσουν, αφενός μεν το πρόγραμμα της δωρεάν διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στις καταγεγραμμένες από το Δήμο Λαρισαίων ευπαθείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες, αφετέρου δε τις νέες μειωμένες τιμές λόγω της κοινωνικής κρίσης των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛστο γήπεδο AEL FC ARENA της αγωνιστικής περιόδου 2015-16».

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, η ΑΕΛ βρήκε τη χρυσή τομή στο οικονομικό με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς και ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να επανενταχθεί στο ρόστερ. Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει τη Δευτέρα (24/08) ότι η υπόθεση παραμονής του ήταν ανοικτή.

Last modified onΤρίτη, 25 Αύγουστος 2015 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep