«Όλο και καλύτεροι»

Ο Θωμάς Γράφας χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη (2-1) του ΑΟΧ απέναντι στον Εργοτέλη.

Μετά το τέλος του φιλικού με τον Εργοτέλη τον οποίο ο ΑΟΧ νίκησε (2-1) στο Παγκρήτιο, ο τεχνικός Θωμάς Γράφας στάθηκε στη βελτίωση που δείχνουν οι «κυανόλευκοι». Όπως δήλωσε στη «Νέα Τηλεόραση»:

«Το αποτέλεσμα για εμένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το σημαντικό είναι ότι μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και, βέβαια, πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, τα οποία θα τα διορθώσουμε γιατί έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Η εικόνα που είχαμε σήμερα σαν ομάδα ήταν αρκετά καλή, κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τον Λίτα:
«Είναι σε καλή κατάσταση, άλλωστε αυτό δείχνουν και τα εργομετρικά του. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά εγώ είμαι ένας προπονητής που δε θέλει να στέκεται σε πρόσωπα. Μου αρέσει πολύ η συλλογική και η ομαδική δουλειά, θεωρώ ότι είναι ένας καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει, όπως θα μας βοηθήσουν όλα τα παιδιά».

Για το χτίσιμο του ΑΟΧ:
«Σίγουρα το έργο μου μόνο εύκολο δεν είναι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι όλες οι ομάδες, αν όχι όλες, το 95% χτίζουν σε ένα κορμό που προϋπάρχει και εκεί κάνουν ορισμένες προσθαφαιρέσεις για να παρουσιάζονται έτοιμες. Εμείς δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα. Είμαστε ομάδα με 25-26 νέους παίκτες και πρέπει μέσα από πολύ δουλειά, σκληρή δουλειά να βρουν την απαιτούμενη χημεία. Θεωρώ όμως ότι όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι. Από την αρχή που ήρθα εδώ είπα ότι στόχος είναι η ομάδα να κάνει την υπέρβαση, να πάει πιο καλά από πέρυσι, εξάλλου αυτό είναι και το πλάνο του προέδρου».

Για το πρωτάθλημα:

«Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο και θεωρώ ότι οι ομάδες θα είναι κατά 80% δυνατές, ίσως όμως αυτό είναι καλύτερο να βρίσκεις δυνατές ομάδες, από το να βλέπεις να περνάει εύκολα η μια από την έδρα της άλλης».

Πηγή: efimeridaki.gr

Last modified onΔευτέρα, 24 Αύγουστος 2015 00:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep