Όρθιος στη Λιβαδειά

Νέα ελπιδοφόρα εμφάνιση του Πανελευσινιακού και 0-0 στη Λιβαδειά.

Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πανελευσινιακός ήταν ανταγωνιστικός απέναντι σε μία ακόμα ομάδα της Super League. Το απόγευμα της Παρασκευής (14/08) δοκιμάστηκε στη Λιβαδειά και απέσπασε 0-0 από τον Λεβαδειακό που είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά την εστία των «σταχυοφόρων» δεν κατάφερε να την παραβιάσει.

Οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες με τον Καψάσκη στο 26' (απέκρουσε ο Χιώτης) και το 31' και ο Πανελευσινιακός απάντησε με άστοχο σουτ του Φλίγκου. Το ημίχρονο έκλεισε με δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους με τον Χιώτη να σώζει την εστία του σε σουτ του Μαχαίρα στο 39' και ανάλογη επέμβαση στο 45' σε προβολή του Μάντζιου.

Ο γκολκίπερ του Πανελευσινιακού κράτησε το μηδέν και στο 64' σε σουτ του Γιακουμάκη, ενώ στο 84' ο Σταυριανός μπλόκαρε τη μπάλα σε κεφαλιά του προωθημένου Κώτσιου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας (55’ Μοσχονάς), Στάθης (80’ Σταματάκης), Μιλιάζες, Ουόν (46’ Κώτσιος), Τριποτσέρης, Μαχαίρας (85’ Χατζηλάμπρος), Ρομέου (76’ Μ' Μπόου), Μάντζιος (55’ Γιακουμάκης), Καψάσκης (78’ Ποτουρίδης), Μίνγκας (58’ Κατίδης), Mιλοσάβλιεφ (46’ Παππάς).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Μάρης, Ρεπετσάς, Ζώνας, Μουμίν, Δουκάκης, Μακρίδης, Φλίγκος, Γκονζάλες, Αρσενίεβιτς. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σταυριανός, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Παπαπαναγιώτου, Χαροντάκης, Νιάρος, Τοπτίδης, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ, Κύγαης, Νικολάκης.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep