«Πλήρωσε» τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Αγροτικός Αστέρας είδε την εστία του να παραβιάζεται για πρώτη φορά και έμεινε στο 1-1 με τον Μακεδονικό.

Το τέταρτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε την Παρασκευή (14/08) ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «σταχυοφόροι» έχασαν πολλές ευκαιρίες στο «Δημήτρης Κοντικάκης» απέναντι στον Μακεδονικό, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για πρώτη φορά και τελικά έμειναν στο 1-1. Στο 14' και το 28' οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ευκαιρίες με τους Θεοδωρίδη, Κουτσοσπύρο, αλλά στο 33' ο πρώτος εκτέλεσε φάουλ, ο γκολκίπερ απέκρουσε και η μπάλα στρώθηκε στον δεύτερο που άνοιξε το σκορ.

Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 57' οι αμυνόμενοι έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε προβολή του Καπία και στο 88' ο Θεοδωρίδης αστόχησε σε τετ α τετ. Έτσι, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η ισοφάριση ήρθε με εκτέλεση φάουλ του Πουρσανίδη. Σημειώνεται ότι στο τελευταίο μισάωρο ο προπονητής, Παναγιώτης Διλμπέρης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς που ακολουθούν την προετοιμασία.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης (80' Καραλής), Σαρακατσάνος, Καπίας (84' Βαφέας), Ντόσης (61' Καραμπάς), Καραντασιάδης, Σαμουηλίδης (85' Πανουργιάς), Γιάντσης (72' Αγαπητός), Γ. Θεοδωρίδης (61' Κ. Θεοδωρίδης), Βελλίνης (37' Γέσιτς), Κουτσοσπύρος (45' Τοπούζης, 85' Έππας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αβραμίδης): Καραβελίδης, Μπασκάκης, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτίνης, Πουρσανίδης, Αβαλιάν, Γαρύφαλος, Γιαννουκίδης, Ζαγναφέρης, Στασινόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γαϊτανίδης, Ιωαννίδης, Λυκίδης, Μπιτζένης, Πόπτσης, Πρίφτης, Σπαχής, Μπασάνος, Χαραλαμπίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 21:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep