«Ο κόσμος να δώσει ώθηση στην ομάδα»

Κάλεσμα από τους ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας για αγορά διαρκείας κι εγγραφή στην Ερασιτεχνική

Επισημαίνοντας πως μόνο ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να διατηρήσει μια θέση καθαρή και να της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας καλούν τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα διαρκείας της νέας σεζόν και να γραφτούν μέλη στην Ερασιτεχνική.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Καθημερινά συνεχίζεται στην Αναγέννηση η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και η εγγραφή μελών στον Α.Σ. Δύο τομείς όπου η ομάδα μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα τα τελευταία χρόνια καθώς μέσα απ' αυτή τη διαδικασία διασφαλίζει την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της και παίρνει την ηθική ώθηση η διοίκηση να σχεδιάζει υπό συνθήκες άκρως δύσκολες διατηρώντας μια κρυστάλλινη εικόνα!

Οι καιροί αναμφίβολα είναι δύσκολοι για όλους μας, αλλά μέσα απ' αυτή την άσχημη κατάσταση που βιώνουμε, ενθαρρύνεται η συλλογικότητα που είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ και στο χώρο του ποδοσφαίρου για ομάδες που σέβονται πάνω απ' όλα τον εαυτό τους και την ιστορία τους.

Η Αναγέννηση είναι μία απ' αυτές τις ομάδες γι' αυτό κατάφερε πέραν όλων των άλλων τα τελευταία πέντε χρόνια να μην έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ αθλητή εις βάρος της και οι όποιες οφειλές της να είναι σε πλήρη έλεγχο!

Εδώ τεράστιο ρόλο έπαιξε η διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπούρμπος που φρόντισαν με τη δραστηριότητά τους να διασφαλίσουν μια απόλυτα ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ για το σύλλογο. Η συμπαράσταση όμως για να καταφέρει η Αναγέννηση να σταθεί στις νέες δυσκολίες που την περιμένουν πρέπει να είναι φέτος ακόμη μεγαλύτερη από τα νούμερα που καταγράφηκαν πέρσι.

Με την εγγραφή μελών ο Σύλλογος διασφαλίζει την ποιοτική του εικόνα στις Συνελεύσεις και στην λειτουργία του (πρόσφατα εκλέχθηκε με άψογες διαδικασίες το νέο ΔΣ της Ερασιτεχνικής) και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας (προσιτές οι τιμές και φέτος), τον σταθερό βηματισμό και τη συνέπειά του. Η Αναγέννηση είναι ΕΝΙΑΙΑ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ οντότητα (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Ακαδημίες, Τμήματα υποδομής κλπ) και έτσι θα πορευτεί για πέμπτη συνεχή χρονιά...

Ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Και είναι απο τις ομάδες που παρά τη γενική κακή κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο (που επηρέασε τα μέγιστα την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα), εξακολουθεί να ευαισθητοποιεί με τη δράση της χιλιάδες φιλάθλους.

Αυτούς, τους θέλει στο γήπεδο, τους θέλει στη γενικότερη δραστηριότητά της. Με αυτους μπορεί να γίνει μια ανεξάρτητη και αυτόνομη οντότητα που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν... Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται ήδη ενώ στα 47 έχουν φθάσει μέχρι στιγμής τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου».

Last modified onΤετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep