Θέλει ακραίο μπακ και Κύπελλο!

Στα… σκαριά μια ακόμη μεταγραφή του Πανελευσινιακού για την άμυνα – Στοχεύουν ψηλά στον θεσμό του Κυπέλλου οι «σταχυοφόροι»

Ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές είναι οι διοικούντες τον Πανελευσινιακό από την εικόνα της ομάδας στο νικηφόρο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) που διεξήχθη στο Σάββατο (8/8). Τόσο η εμφάνιση των παικτών του Τίμου Καβακά, αν και φυσιολογικά κουρασμένοι από τις συνεχείς κι επίπονες προπονήσεις, όσο και η πληθώρα των λύσεων έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Χρήστο Γιαλιά.

Ο ιδιοκτήτης των «σταχυοφόρων» μάλιστα προσανατολίζεται σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ, που θα αφορά τα άκρα της αμυντικής γραμμής. Μάλιστα, τονίζεται πως η κίνηση θα γίνει μετά τις 15 Αυγούστου ενώ ήδη υπάρχει μια λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές όπου συμπεριλαμβάνονται ονόματα Ελλήνων παικτών με «παραστάσεις» από τη Super League.

Ενδεικτικό πάντως της νοοτροπίας και της διάθεσης με την οποία προετοιμάζεται η ομάδα της Ελευσίνας είναι πως από τα… υψηλά κλιμάκια έχει τεθεί στόχος διάκρισης και στο Κύπελλο, όπου γίνεται λόγος ακόμη και για τα ημιτελικά του θεσμού.

Last modified onΚυριακή, 09 Αύγουστος 2015 14:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep