Υπέγραψε ο Καραχάλιος

Στην ΑΣΑ με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό επιστρέφει ο νεαρός διεθνής μέσος – Πέρασαν από εργομετρικά οι πρώτοι έξι – Στις 6/8 η ΓΣ της Ερασιτεχνικής

Ολοκληρώθηκε κι επίσημα η επιστροφή του Ζήση Καραχάλιου στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο νεαρός αμυντικός μέσος βρέθηκε την Παρασκευή (31/7) στα γραφεία της ομάδας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Βασίλη Μπούρμπο κι επικυρώθηκε η συμφωνία που τον θέλει για ένα χρόνο δανεικό από τον Ολυμπιακό. Έτσι, τίθεται άμεσα στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη που περιμένει τις προσεχείς ημέρες και τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ από το μεταγραφικό «παζάρι».

Εργομετρικά

Εκτός από τις προπονήσεις, οι παίκτες της Αναγέννησης έχουν να περάσουν και τις απαραίτητες εξετάσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Την Παρασκευή (31/7) ξεκίνησαν λοιπόν τα εργομετρικά και το πρώτο γκρουπ αποτελούμενο από τους Ακασού, Σκαθαρούδη, Ρούση, Τσούκαλο, Πιτταρά και Γεωργαντζά μετέβη στα Τρίκαλα και το ΤΕΦΑΑ. Η… μετάβαση στη γειτονική πόλη θα συνεχιστεί με γκρουπ των έξι παικτών να εξετάζονται καθημερινά.

Γενική Συνέλευση

Μετά την αναβολή λόγω μη απαρτίας της συνεδρίασης που είχε προγραμματιστεί για τις 30 Ιουλίου, ορίστηκε νέα ημερομηνία για την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές στην Ερασιτεχνική Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα μέλη του συλλόγου θα συνεδριάσουν τελικά την Πέμπτη 6 Αυγούστου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καρδίτσας, όπου δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της προηγούμενης περιόδου. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε ήδη η εγγραφή νέων μελών και η ανανέωση των παλιών στα πλαίσια του εγχειρήματος που ακολουθεί η ομάδα από τον Οκτώβριο του 2011. Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν ή να εγγραφούν μπορεί να απευθύνονται στο τηλ. 2441070104 και στα γραφεία της ομάδας μας στον 5ο όροφο στην Κεντρική Πλατεία.

Last modified onΠαρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 15:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep