Στα... βυσσινί ο Μαρουκάκης

Ο 24χρονος επιθετικός εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ της ΑΕΛ έχοντας μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απόκτησης του Ματθαίου Μαρουκάκη από την ΑΕΛ. Οι διοικούντες την «βυσσινί» ΠΑΕ έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο επιθετικού που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, ανακοίνωσαν την απόκτησή του την Παρασκευή (31/7). Επίσης, οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν τις συζητήσεις τους με Λατινοαμερικάνο επιτελικό μέσο, που έχει περάσει και παλαιότερα από την Ελλάδα.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ Ματθαίου Μαρουκάκη. Ο νέος μας ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,91 και υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περισσότερες από 150 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League φορώντας τις φανέλες της Καλλιθέας και της Παναχαϊκής. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή είχε λήξει. Την προηγούμενη χρονιά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής με 12 τέρματα στο Πρωτάθλημα και 6 τέρματα στο Κύπελλο.

Τέλος ανακοινώνεται ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με νοτιοαμερικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα και είναι επιλογή του κ. Ντόστανιτς. Ο ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep