Φιλικό με Κρύα Βρύση

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ το πρώτο του τεστ στην έδρα του θα είναι πιθανότατα στις 19 Αυγούστου με τον Κισσαμικό. Την Κυριακή θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ το πρώτο του τεστ στην έδρα του θα είναι πιθανότατα στις 19 Αυγούστου με τον Κισσαμικό.

Ο Πανελευσινιακός την Κυριακή (2/8) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. 

Την πρώτη του ευκαιρία να βγάλει βασικά συμπεράσματα θα έχει ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Τίμος Καβακάς, την Κυριακή το απόγευμα, όταν και θα δει τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Οι δύο ομάδες κάνουν την προετοιμασία τους στον Άγιο Αθανάσιο στο Κϊκματσαλάν και θα έχουν την ευκαιρία να τεθούν αντιμέτωπες. Η ομάδα της Κρύας Βρύσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Μετά από αυτό το φιλικό είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Αυγούστου, ενώ στις 19 Αυγούστου θα υποδεχθεί τον Κισσαμικό στην Ελευσίνα σε μια από τις τελικές πρόβες ενόψει των επίσημων αγώνων που θα αρχίσουν με το Κύπελλο Ελλάδος στο τέλος του καλοκαιριού.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep