«Άνοδος με τον Πανελευσινιακό»

Ο Χουσεΐν Μουμίν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Πανελευσινιακού.

Ο 28χρονος μέσος του Πανελευσινιακού, Χουσεΐν Μουμίν, μίλησε για την εμπειρία που έχει αποκτήσει παίζοντας στη μεγαλύτερη κατηγόρια του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά πόσο αυτή μπορεί να βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Football League, τον λόγο που επέλεξε να έρθει στους «σταχυοφόρους» και αν μπορεί στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο, όπως είχε συμβεί άλλες τρεις φορές με ομάδες που ήταν μέλος.

-Έχοντας χρόνια εμπειρίας στη Super League τι σε έκανε να πεις ναι στον τον Πανελευσινιακό;
«Γιατί αυτή η ομάδα έχει στόχους και μου άρεσε από την αρχή. Η συνολική εικόνα της ομάδας θα βοηθήσει και όχι ο κάθε παίκτης ξεχωριστά. Σαφώς και έχω εμπειρίες αλλά για να πετύχει μια ομάδα και εμείς συγκεκριμένα πρέπει να φτιάξουμε καλό κλίμα, να γίνουμε οικογένεια, να δέσουμε μεταξύ μας, να δουλέψουμε σκληρά! Έχοντας όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

-Έχεις πανηγυρίσει τρεις ανόδους στη Super League, μια με τον Πανσερραϊκό και άλλες δυο με τον Παναιτωλικό. Θεωρείς πως μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο και φέτος;

«Εννοείται πως μπορεί να γίνει, άλλωστε με σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Το εύχομαι και το επιθυμώ». 

- Βρίσκεστε στο Καϊμακτσαλάν όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μετέφερε μας το κλίμα από εκεί…

«Έχουμε ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά παρότι είμαστε λίγες μέρες εδώ. Το περιβάλλον είναι μια χαρά. Εύχομαι να έχουμε την υγεία μας χωρίς τραυματισμούς».

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούλιος 2015 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep