Σε τεντωμένο σχοινί ο Παναιγιάλειος

Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Αντώνης Ρέλλας για την επόμενη μέρα του Παναιγιάλειου.

Η αλήθεια είναι πως έχει καθυστερήσει πολύ, αλλά η δεύτερη και βαθύτερη αλήθεια είναι πως, ενώ είχε βρει σύμμαχο-συμπαίκτη για να οδηγούσαν από κοινού την Αιγιώτικη ομάδα στη νέα σεζόν, η ξαφνική κρίση που «έσκασε», συνοδευόμενη από τις γνωστές τραπεζικές απαγορεύσεις ή περιορισμούς, έχει εγκλωβίσει και τον «άγνωστο» συμπαίκτη, αλλά και τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα. Τα χέρια του είναι δεμένα.

Ετσι εξηγείται και το συνεχές τρενάρισμα από αύριο σε αύριο, αλλά είναι τέτοια η επαγγελματική και ποδοσφαιρική διαδρομή και η προσωπικότητα του κ. Ρέλλα, που απομακρύνουν κάθε κίνδυνο πως ο Παναιγιάλειος θα βρεθεί ξαφνικά στο γκρεμό. Κάποια λύση, έστω και ανάγκης, θα την βρει. Ο φίλαθλος κόσμος αγωνιά, πάντως, γιατί οδεύουμε προς το τέλος του Ιουλίου και η ομάδα δεν έχει προπονητή, δεν έχει παίκτες σίγουρους για τη νέα σεζόν, δεν έχει πυξίδα για το πού και πώς θα βαδίσει.

* Ενας-ένας οι παίκτες του Παναιγιάλειου αρχίζουν να μετακομίζουν: ο Φουρτάδο έχει κλείσει στον Πανσερραϊκό, ο Μίλιεβιτς πήγε στον Απόλλωνα, ο Ιωάννου οδεύει προς Παναχαϊκή, ο Ουρτάδο δύσκολα θα μείνει, ενώ τα περισσότερα συμβόλαια παικτών έχουν λήξει 31 Ιουνίου.

Πηγή: pelop.gr

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούλιος 2015 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep