«Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες

Υποβήθηκαν οι υποψηφιότητες για νέο ΔΣ στον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο.

Με την υποβολή των υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (20/7) το πρώτο μέρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του «Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου», που θα πραγματοποιηθεί (όπως έχει ήδη γίνει γνωστό) μεθαύριο, Τετάρτη, 22 Ιουλίου.

Συνολικά 12 Αιγιώτες κατέθεσαν υποψηφιότητα για το νέο 9μελές ΔΣ και δύο για την Εξελεγκτική Επιτροπή, με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής να συγκεντρώνουν τις αιτήσεις, οι οποίες και εγκρίθηκαν, καθώς άπαντες είναι ταμειακώς εντάξει, πράγμα που αποτελούσε προϋπόθεση για να θέσουν εαυτόν στην κρίση των εγγεγραμμένων μελών τού ΠΓΣ.

Υποψήφιοι για το νέο ΔΣ είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά): Νικόλαος Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Βαγενάς, Γεώργιος Κατσιμπίρης, Αντώνιος Κουνιάκης, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, Θεόδωρος Μαραυγάκης, Σπάρτακος Μοντζολής, Μιχαήλ Μπέσκος, Χαράλαμπος Μπιρμπίλης, Γεώργιος Νικολόπουλος, Δημήτριος Σπυρόπουλος και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι Παναγιώτης Γούσας και Σωτήριος Παπαχριστόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος), από τις 5μ.μ. έως και τις 9μ.μ. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη τού Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου, που υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Last modified onΔευτέρα, 20 Ιούλιος 2015 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep