Κάλεσμα για Λάρισα

Δίπλα στην Εθνική Νέων καλεί τους Καρδιτσιώτες φιλάθλους η Αναγέννηση, ενόψει του ημιτελικού του EURO U19 με τη Ρωσία

Το «παρών» σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού της Εθνικής Νέων καλεί τους φιλάθλους να δώσουν η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα αντιμετωπίζει την Πέμπτη (16/7) την Ρωσία στο AEL FC Arena στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του EURO U19 και η ΑΣΑ επεσήμανε την σημασία της παρουσίας του κόσμου στις εξέδρες. Άλλωστε στην Εθνική συμμετέχουν και δυο Καρδιτσιώτες, ο Μαυριάς που ανήκει στην Αναγέννηση και ο Καραχάλιος του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ανακοίνωση για το προσεχές ματς εξέδωσε και η ΕΠΣ Καρδίτσας αναφέροντας: «Το Δ.Σ της ΕΠΣ Καρδίτσας καλεί τους εκπροσώπους των Σωματείων, τους ποδοσφαιριστές, τους διαιτητές μέλη της, τους προπονητές και τους φιλάθλους του Ν. Καρδίτσας να δώσουν εκ νέου το βροντερό "παρόν" τους στις εξέδρες του AELFCARENAτην Πέμπτη 16-7-2015 και ώρα 7:00μμ.

Θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια από τα Γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας για εξυπηρέτηση των φιλάθλων του Νομού μας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής ομάδας Νέων κόντρα στην αντίστοιχη της Ρωσίας. Δωρεάν εισιτήρια θα διατίθενται από τα Γραφεία της ΕΠΣ Καρδίτσας(Αζά 6) σήμερα Τετάρτη 15-7-2015 και ώρα 18:-21:00μμ και αύριο Πέμπτη 16-7-2015 και ώρα 10:00πμ-13:00μμ. Υπεύθυνος κ. Ζαρχανής Σωτήρης

Επισημαίνεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep