«Αξίζουμε την τετράδα» (video)

Η Εθνική Νέων είναι μια «οικογένεια», παίζει καλό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στα ημιτελικά του EURO U19 σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυριά

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας Νέων στους «4» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ήρθε απόλυτα δίκαια σύμφωνα με τον Δημήτρη Μαυριά. Ο διεθνής άσος της Αναγέννησης Καρδίτσας μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Εθνικής στο youtube ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης (16/7) με τη Ρωσία στάθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και τόνισε πως άπαντες θα δώσουν το 100% στο προσεχές ματς.

«Η ήττα από τη Γαλλία νομίζω δεν μας έχει επηρεάσει. Εμείς πήγαμε να παίξουμε με τη Γαλλία αλλά είχαμε το μυαλό μας και στο άλλο το ματς. Ήρθε η πρόκριση έτσι όπως ήρθε και αυτό έχει σημασία. Εμείς είμαστε στα ημιτελικά και αξίζουμε αυτή τη θέση γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε καλή ομάδα» ανέφερε αρχικά ο διεθνής της ΑΣΑ.

Σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στους Ρώσους τόνισε: «Εδώ που φτάσαμε έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τη Ρωσία. Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος εμείς πρέπει να δώσουμε το 100%, να βγάλουμε πάθος στο γήπεδο, να τα δώσουμε όλα κι από κει και πέρα επειδή παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες για το αποτέλεσμα θα δούμε τι θα γίνει».

Κληθείς να σχολιάσει την πρόκριση της Εθνικής στους «4» επεσήμανε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άξια είμαστε εκεί. Είμαστε μια οικογένεια, είμαστε δεμένοι και γι’ αυτό φτάσαμε εκεί, γιατί παίζουμε ο ένας για τον άλλο».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Η ομάδα της Ρωσίας είναι αρκετά καλή. Είναι τεχνίτες αλλά πιστεύω ότι από τον άλλο όμιλο, η ομάδα με την οποία είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε είναι η Ρωσία».

Κυνηγόπουλος: «Μπρούμε τελικό»

Επίσης, από την πλευρά του ο πρώην άσος του Αιγινιακού, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, τόνισε: «Δεν είχαμε να φοβηθούμε καμιά ομάδα οπότε είναι πολύ καλά που μας έτυχε η Ρωσία. Αν δείξουμε πάθος μέσα στο γήπεδο και δείξουμε ποιοι είμαστε μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου δήλωσε: «Αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας θα αποβάλλουμε το άγχος όπως και με την Αυστρία. Όμως επειδή είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα υπάρχει λίγο άγχος αλλά θα προσπαθήσουμε να το αποβάλουμε. Θα στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις αλλά με τον κόσμο δίπλα μας θα έχουμε ένα ακόμη αβαντάζ για να κερδίσουμε». Σχετικά με τις καιρικές συνθήκες ανέφερε: «Η ζέστη θα μας εμποδίσει λίγο».

Τέλος, υπογράμμισε: «Είναι καλή ομάδα με γρήγορους και τεχνίτες παίκτες. Όμως κι εμείς είμαστε παρόμοια ομάδα, με ταλέντο και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπαίνουμε λίγο φοβισμένοι στην αρχή αλλά μπορούμε να δώσουμε περισσότερα για να πάμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Media

Last modified onΤρίτη, 14 Ιούλιος 2015 18:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep