Πέρυσι Κάρολ, φέτος Ντουντού

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό εμφανίζονται σενάρια... φαντασίας στη Λαμία.

Μετά την περσινή άνοδο της Λαμίας στη Football League σενάρια για μεταγραφικές «βόμβες» είδαν το φως της δημοσιότητας. Από τον Ρόι Κάρολ ως τον Αριέλ Ιμπαγάσα έγινε αναφορά, αλλά ο πρώτος επέλεξε τη Νοτς Κάουντι και ο δεύτερος το πρωτάθλημα της Super League. Φέτος το σκηνικό επαναλήφθηκε και, μάλιστα, ΜΜΕ έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές με τον Ντουντού Σεαρένσε.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος δεν έπαιζε βασικός με τη Φορταλέζα, όμως το Σάββατο (04/07) είχε την πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα απέναντι στην Αμέρικα. Μάλιστα, ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του, το ματς αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για να εδραιωθεί ο ίδιος στην ενδεκάδα. «Δεν ήρθα για να είμαι στον πάγκο, αλλά αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής», ανέφερε ο Ντουντού και σημείωσε: «Ήταν μία απάντηση του πόσο σκληρά δουλεύω. Είμαι στρατιώτης της ομάδας». Από την πλευρά του ο τεχνικός της Φορταλέζα, Μαρσέλο Τσαμούσκα ανέφερε: «Έδωσε περισσότερη ποιότητα στην ομάδα και, ναι, θα συνεχίσει να παίζει».

Βάσει, λοιπόν, των παραπάνω δεδομένων δείχνει εξαιρετικά δύσκολο ο πρώην χαφ των Ολυμπιακού, ΟΦΗ να φύγει από την πατρίδα του.

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούλιος 2015 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep