Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλλος: «Πρωτόγνωρες συνθήκες»

Ο αρχηγός των Γιαννιτσών, Σάκης Τέλλος αναφέρθηκε στα πολλά οικονομικά προβλήματα.

Μετά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Πέλλας σχετικά με τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στη Football League, ο αρχηγός Σάκης Τέλλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3 και αποκάλυψε ότι πρώτος στόχος ήταν η πώληση του ΑΦΜ!

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας:

«Είναι όπως ακριβώς τα διαβάζετε στην ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ούτε ένα ψέμα. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Υπάρχει μία αβεβαιότητα. Τα προβλήματα αυτά μας ταλανίζουν από το καλοκαίρι. Κάποια στιγμή ξεχείλισε το ποτήρι και η ομάδα είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας. Είμαστε ενωμένοι εμείς και είμαστε στην θέση αυτή».

Για το αν υπήρχε ανταπόκριση από την πόλη:

«Είχε γενική συνέλευση η ομάδα που πρώτος στόχος ήταν η πώληση του ΑΦΜ. Τελικά αποφασίστηκε ότι δεν θα πωληθεί. Βρέθηκαν κάποιοι παλιοί ποδοσφαιριστές, κάποιοι παλιοί πρόεδροι και επιφανείς άτομα και μας είπαν να πάμε να μιλήσουμε σήμερα. Μετά την ανακοίνωση υπάρχει κάποια ανταπόκριση».

Για τα προβλήματα της κατηγορίας:

«Υπάρχουν και σε άλλες ομάδες. Ας πούμε να μην έχεις ζεστό νερό για μπάνιο. Υπάρχουν και σε άλλες ομάδες, αλλά δεν ξέρω το βαθμό που υπάρχει. Να μένουν πολλά άτομα σε ένα σπίτι και χωρίς θέρμανση. Είναι συνθήκες πρωτόγνωρες. Δεν μπορείς να λέγεσαι ομάδα Football League έτσι».

Last modified onΤρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep