«Όλοι μαζί είμαστε ανίκητοι»

Την εμπιστοσύνη του στην ομάδα εξέφρασε ο αρχηγός του Ηρακλή, Νίκος Πουρτουλίδης

Ικανοποιημένος από την παραμονή πολλών παικτών στο ρόστερ του Ηρακλή εμφανίζεται ο Νίκος Πουρτουλίδης που τόνισε πως αν όλοι είναι ενωμένοι στην ομάδα, τότε είναι ανίκητοι. Επίσης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους Παπαθανασάκη και Παπαδόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο των φιλάθλων του «Γηραιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena FM 89,4»:

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Υπήρχε πολύ μεγάλη θέληση και από τις δυο πλευρές».

Για την εικόνα της Παναγιάς που υπάρχει στα αποδυτήρια: «Αυτό δεν γίνεται μόνο στον Ηρακλή αλλά γίνεται σε όλες τις ομάδες. Όλες οι ομάδες προσεύχονται πριν από τον αγώνα και είναι κάτι φυσιολογικό. Πάνω από όλα μετράει να είσαι υγιής και ενωμένος».

Για το γεγονός πως έμεινε ο κορμός της ομάδας: «Είναι σημαντικό το ότι έμειναν πολλά από τα παιδιά που ήταν πέρυσι. Εγώ χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τα ίδια παιδιά αλλά και σε όσους φεύγουν, θέλω να τους ευχηθώ τα καλύτερα. Πάνω στον κορμό που έχει μείνει μπορούμε να χτίσουμε πολλά. Οι νέοι θα είναι φέτος ακόμα πιο έμπειροι με πολύ δίψα».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία και εμπιστοσύνη με τον κόουτς. Όποιον υποστηρίζει του το δείχνει μέσα στο γήπεδο».

Για την συνεννόηση που υπάρχει στην ομάδα: «Τα βρίσκουμε μεταξύ μας γιατί καταλάβαμε πως όλοι μαζί είμαστε ανίκητοι. Έτσι θα συνεχίσουμε σε αυτή την ομάδα».

Για την διαφορετική ποιότητα στη Σούπερ Λιγκ: «Σίγουρα μεγαλώνει η ποιότητα αλλά βελτιώνονται και οι συνθήκες. Το εύκολο ή το δύσκολο το κάνουν οι παίκτες και ο τρόπος λειτουργίας. Ο Ηρακλής και πέρυσι λειτουργούσε ως ομάδα Α’ εθνικής και η φανέλα έδινε και αυτή μεγάλη ώθηση».

Για τους ξένους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα: «Ο ξένος όταν έρθει έρχεται για να κάνει την διαφορά και τα παιδιά που ήρθαν την έκαναν».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ό κόσμος έχει καταλάβει την φιλοσοφία. Λίγα λόγια, πολύ δουλειά και σε κάθε ματς παλεύουμε για την νίκη. Ο κόσμος θα έρθει και θα στηρίξει πιο πολύ την ομάδα φέτος για να δείξει πως επέστρεψε δυνατός».

Για τον Παπαθανασάκη: «Είναι ονειροπόλος και όταν η κεφαλή έχει όνειρα ακολουθούν και οι άλλοι. Το ίδιο έχει και ο προπονητής και για αυτό κανείς μας δεν αναπαύεται. Ο πρόεδρος στηρίζει τα παιδιά, κρατάει τον προπονητή, έχει βάλει ένα πλάνο και δείχνει πως έχει σωστή νοοτροπία. Προσπαθεί να βελτιώσει πράγματα, να είναι δίπλα στην ομάδα».

Για την πρώτη του χρονιά στον Ηρακλή: «Ήταν οδηγός εκείνη η χρονιά και δεν πρέπει να επιστρέψουμε εμείς. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να συνεχίσουμε για πιο ψηλά».

Για τα χρόνια που έχει στο ποδόσφαιρο: «Η δίψα για το ποδόσφαιρο και η θέληση δεν σταματάει ποτέ. Μέσα στο γήπεδο δείχνεις ποιος είσαι, όλα τα άλλα είναι απλά λόγια. Όλη η ομάδα μας έδειξε πόσο φρέσκια ήταν ακόμα και στα πλέι – οφ και σε κάθε αγώνα είχαμε ένταση».

Για τον στόχο του Ηρακλή ενόψει της νέας χρονιάς: «Ούτε στα φιλικά θα φανεί ούτε στην προετοιμασία ο στόχος. Αν έβλεπε κάποιος πέρυσι την προετοιμασία μας και τα αποτελέσματα μας στα φιλικά θα φοβόταν. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το επίπεδο που σταματήσαμε και η ομάδα θα μπορεί να διεκδικήσει την νίκη σε κάθε αγώνα. Και στα δύσκολα θα είμαστε εκεί. Βήμα – βήμα θα φανερώνονται και οι στόχοι. Έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι μια προσπάθεια και αυτή συνεχίζεται. Θέλουμε μια ομάδα με κορμό που κάθε χρόνο θα πηγαίνει για μεγαλύτερα πράγματα. Θέλουμε ενθουσιασμό αλλά και συγκράτηση».

Για τον κόσμο του Ηρακλή μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είναι στιγμές που πραγματικά σε στιγματίζουν και αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αυτό που εκτίμησε ο κόσμος μας ήταν η προσπάθεια μας και η χαρά που δώσαμε όλη την χρονιά. Τον στείλαμε στη Τρίπολη, στην Αθήνα και αντιμετωπίσαμε όλες τις ομάδες στα ίσια. Όταν ο άλλος βλέπει την προσπάθεια θα δικαιολογήσει και μια κακή εμφάνιση».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Η προετοιμασία αρχίζει λογικά την Δευτέρα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep