«Δεν χρειαζόταν η επιστροφή Μπολάνο»

Ο Παναγιώτης Συμελίδης μίλησε για την Ένωση Ερμιονίδας και τον υποβιβασμό της, αλλά και το μέλλον του.

Ο Παναγιώτης Συμελίδης ήταν εφέτος βασικός και αναντικατάστατος στην Ένωση Ερμιονίδας. Ο 23χρονος μέσος πραγματοποίησε 30 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ, αλλά με τους συμπαίκτες του κατέστη ανέφικτο να κρατήσουν την ομάδα της Αργολίδας στην Football League.
Ο Κοζανίτης χαφ μίλησε στο flnews.gr και δήλωσε ότι η επιστροφή του Ρομπέρτο Μπολάνο ίσως να μη χρειαζόταν να γίνει. Ερωτώμενος αρχικά για το τι έφταιξε και υποβιβάστηκε η Ερμιονίδα, ο Συμελίδης απάντησε: Πάντα παίζουν ρόλο οι τραυματισμοί, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να μας επηρεάσει τόσο πολύ. Έγινε η αλλαγή προπονητή, εν συνεχεία ξαναγύρισε ο προπονητής (σ. Ρομπέρτο Μπολάνο), κάτι που δεν χρειαζόταν να γίνει. Πώς έπεσε αυτή η ομάδα, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν είχαμε τίποτα να ζηλέψουμε από τις άλλες ομάδες».
Όσο για τον ίδιο και τη συνέχεια της καριέρας του δήλωσε: «Κοιτάζω να παίξω στη Superleague. Δεν ψάχνω για ομάδα της Football League. Πρώτα ασφαλώς να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα και ακολούθως όλα θα γίνουν βήμα, βήμα».

Ο Συμελίδης ξεκίνησε το 2010 να παίζει στον Εθνικό Βατερού, ακολούθησε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ενώ από το 2012 έως και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ανήκε στην Ένωση Ερμιονίδας.

Last modified onΠέμπτη, 02 Ιούλιος 2015 23:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep