Από 50 ευρώ τα διαρκείας

Οι διοικούντες τον Αγροτικό Αστέρα ενημέρωσαν τους φιλάθλους για τις τιμές των καρτών της νέας σεζόν

Στη διάθεση των φίλων του Αγροτικού Αστέρα τίθενται από την Τρίτη (30/6) τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Οι τιμές κυμαίνονται από 50 ευρώ (στη νέα κατηγορία για τις γυναίκες φιλάθλους) ως 300 ευρώ στην κατηγορία «GOLD» στα επίσημα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 παρουσιάζει τις Κάρτες Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας ξεκινά αύριο, Τρίτη 30/6, από τα γραφεία του γηπέδου "Δημήτρης Κοντικάκης" (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 765 155).

Το πρωτάθλημα της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 προβλέπεται ότι θα περιλαμβάνει 20 ομάδες και κατά συνέπεια κάθε Κάρτα Διαρκείας του Αγροτικού Αστέρα αντιστοιχεί στις 19 αγωνιστικές που θα διεξαχθούν στο "Δημήτρης Κοντικάκης".

Ο διακαής πόθος όλων όσων καθημερινά εργάζονται για να συνεχίσει ο Αγροτικός Αστέρας την εντυπωσιακή πρόοδο των τελευταίων ετών και φυσικά των πιστών φιλάθλων του, είναι ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Κατακτώντας το πρωτάθλημας στη Γ' Εθνική το 2013-2014 και την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ 2014-2015, ο Αγροτικός Αστέρας είναι ένας οργανισμός που πρεσβεύει περήφανα τον Εύοσμο και τη Δυτική Θεσσαλονίκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να συνεχίσει την ανοδική πορεία του, ο Αγροτικός Αστέρας χρειάζεται βέβαια ακόμα περισσότερη συμπαράσταση και θέλοντας να αποδείξει πόσο σημαντική είναι για την ομάδα η μεγαλύτερη παρουσία κόσμου στο γήπεδο προσφέρει τις Κάρτες Διαρκείας σε τιμές που προσφέρουν όφελος ως και 50% και σε κάποιες κατηγορίες το όφελος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο!

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος ισχύει η κατηγοριοποίηση των Καρτών σε:
Gold - για τα επίσημα
Premium - για κάτω από το σκέπαστρο
Green Passion - εκτός σκέπαστρου
Green Hope - για τους γονείς των αθλητών της ακαδημίας, φοιτητές, στρατιώτες, παιδιά 12-17 ετών (διατίθενται μόνο σε ενήλικες) και νέους 18-26 ετών
Προστίθεται μία νέα κατηγορία: Green Ladies - για τις γυναίκες φιλάθλους του Αστέρα.

Έχει προβλεφθεί να υπάρχει ιδιαίτερη ανταμοιβή για τους κατόχους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι θα απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωσης 10% στην αγορά Καρτών μετά τις 31 Ιουλίου. Επίσης, υπάρχει ξεχωριστή μέριμνα για τους ενήλικες 18 ως 26 ετών, καθώς οι νέοι είναι σταθερά τα μεγαλύτερα θύματα της ανεργίας. Για γονείς που δεν είναι μέλη της ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα, υπάρχει ειδικό οικογενειακό πακέτο Καρτών Διαρκείας που προβλέπει ότι με τη αγορά δύο Καρτών για ενήλικες δίνεται μία παιδική Κάρτα δωρεάν και κάθε δεύτερη ή τρίτη με έκπτωση 50%! Οι φίλοι της ομάδας έχουν στη διάθεση τους ένα ολόκληρο μήνα (μέχρι τις 31 Ιουλίου) για να επωφεληθούν των μεγάλων εκπτώσεων και στη συνέχεια οι τιμές θα ανεβούν ελάχιστα.

Η αγορά των Καρτών Διαρκείας γίνεται μόνο με μετρητά και από τα γραφεία της Π.Α.Ε. που βρίσκονται στο γήπεδο "Δημήτρης Κοντικάκης" και είναι ανοικτά από τις 10:00 ως τις 15:00 καθημερινά εκτός Σ/Κ. Το κυρίαρχο σύνθημα που θα συντροφεύει την περίοδο διάθεσης των Καρτών Διαρκείας είναι "ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ", δύο λέξεις που εκφράζουν την επιμονή, την αποφασιστικότητα και τη σφοδρή θέληση που διέπουν την ομάδα μας και τον κόσμο της διαχρονικά και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Τα "πρόσωπα" της καμπάνιας για τις Κάρτες Διαρκείας είναι ο προπονητής μας, ο Παναγιώτης Διλμπέρης, και τέσσερις φίλαθλοι του Αστέρα, η Ελένη Κοντοζίδου, ο Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, ο Σάββας Ξανθόπουλος και Γιώργος Γιαννόπουλος. Η κοινή τους παρουσία συμβολίζει τη συσπείρωση ομάδας και κόσμου, η οποία είναι ότι πιο όμορφο και πολύτιμο έχουμε ως σύλλογος.
Οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2015-2016 θα απολαμβάνουν προνόμια εκπτώσεων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες των χορηγών του Αγροτικού Αστέρα, όπως αυτές θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Τα γραφεία της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας βρίσκονται εντός του γηπέδου "Δημήτρης Κοντικάκης", στην οδό Διγενή Ακρίτα 6 και λειτουργούν από τις 10:00 ως τις 15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 765 155.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31/7 ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/7
GOLD 300 300
PREMIUM 150 (135 για τους περσινούς κατόχους) 120
GREEN PASSION 120 (110 για τους περσινούς κατόχους) 100
GREEN HOPE 80 (70 για τους περσινούς κατόχους) 60
GREEN LADIES 80 50
Last modified onΔευτέρα, 29 Ιούνιος 2015 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep