«Μένω αν δεν βρεθεί διάδοχος»

Ο Μιχάλης Νικολιδάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Επισκοπής.

Τη Δευτέρα (06/07) προγραμματίστηκαν να γίνουν οι εκλογές του ΑΟ Επισκοπής, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (24/06). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Νικολιδάκης τόνισε ότι θα παραιτηθεί, αλλά δεν θα αφήσει την ομάδα του Ρεθύμνου εκτεθειμένη και σημείωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα εάν και εφόσον δεν υπάρχει κάποιος να εγγυηθεί ότι θα έχουν οι «κυανόλευκοι» ευοίωνο μέλλον.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ:
«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του συλλόγου. Ανεξάρτητα με το πού θα μετέχει η ομάδα από τη νέα σεζόν (στη Football League ή στη Γ’ Εθνική), ως Επισκοπή, έχουμε δημιουργήσει υποχρεώσεις αλλά και μια σειρά προτάσεων που άπτονται άμεσων λύσεων. Το έργο που έχουμε παρουσιάσει θα πρέπει να συνεχιστεί καθώς, ως παράγοντες, δουλεύουμε σε θέματα που τρέχουν καθημερινά με τη Football League και με τη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΟ.

Σαν σύλλογος λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει υποχρεώσεις που οφείλουμε να προστατεύσουμε καθώς έχουμε κοπιάσει πολύ για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο με τις ομάδες των ανδρών, της Κ19, του τοπικού, των Νέων αλλά και των ακαδημιών. Σεβόμενος αυτή την προσπάθεια, εκφράζω την πρόθεσή μου να παραιτηθώ αλλά, στην ουσία, θα αποχωρήσω από τον προεδρικό θώκο μονάχα εφόσον βρεθεί κατάλληλη διάδοχη κατάσταση που θα εγγυάται την ασφάλεια και το μέλλον όλων των παραπάνω. Είμαι Επισκοπιανός, είμαι Ρεθυμνιώτης και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα απ’ όποιο πόστο. Οφείλουμε όμως, να οδηγήσουμε το σύλλογο σε εκλογές. Αυτές ορίστηκαν για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 19.30 στα γραφεία μας στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:
«Ο σύλλογος της Επισκοπής ΑΟ προκηρύσσει εκλογές για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19.30 στα γραφεία του, στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην Επισκοπή. Στις αρχαιρεσίες που θα τελεστούν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου μπορεί να θέσει υποψηφιότητα ο οιοσδήποτε, αρκεί φυσικά να έχει καθαρό ποινικό μητρώο και να τηρεί τις προϋποθέσεις-διατάξεις για τέτοιες δημοκρατικές διαδικασίες».

Last modified onΠέμπτη, 25 Ιούνιος 2015 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep