«Πυρά» Δαλιάνη σε Ρέλλα

Ο άλλοτε γενικός αρχηγός του Παναιγιάλειου βάλλει κατά του απερχόμενου προέδρου της ομάδας

Η παραιτηθείσα διοίκηση του Αντώνη Ρέλλα στον Παναιγιάλειο κατάφερε να διώξει τους δυο βασικούς χρηματοδότες της ομάδας, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Γιώργος Δαλιάνης. Ο πρώην γενικός αρχηγός των «μελανόλευκων» εξαπολύει τα «βέλη» του κατά της απερχόμενης διοίκησης, εκφράζοντας μάλιστα την βεβαιότητα πως τα πρόσωπα στην ομάδα θα μείνουν ως έχουν.

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του αναφέρει: «Μετά την απόφαση παραίτησης της διοίκησης της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και τις δηλώσεις του κ. Αντώνη Ρέλλα για αδυναμία να συνεχίσουν να διοικούν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θέλω απλά να υπενθυμίσω σε όλους κάποια δεδομένα γεγονότα που τους οδήγησαν σε αυτή τη δήλωση.

Καταρχήν κύριοι της διοίκησης μόνοι σας καταφέρατε να διώξετε τους δύο βασικούς χρηματοδότες της ομάδας, αφού είναι γνωστό ότι δεν βάζατε εσείς χρήματα αλλά προσπαθούσατε να κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων που σας έδιναν για την ομάδα.

Ο πρώτος χρηματοδότης της ομάδας είναι ο μεγαλομέτοχος που αποδεδειγμένα είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και θέλησε να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την ιδιαίτερη πατρίδα του. Όταν του ζητήθηκε η οικονομική του βοήθεια, με συγκεκριμένη φιλοσοφία, την έδωσε αλλά τελικά είδε ότι τα χρήματά του ξοδεύονταν αλόγιστα σε αλλαγές προπονητών, μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών, σε ενοίκια ακόμα και για παίκτες της Κ20 και τελικά αναγκάστηκε να κάνει το λογικό για τον ίδιο. Να βάλει εδώ και κάποιους μήνες "ΣΤΟΠ" στη χρηματοδότηση της λαθεμένης πορείας της διοίκησης του Παναιγιαλείου.

Ο δεύτερος χρηματοδότης είναι αναμφισβήτητα ο κόσμος της ομάδας. Η διοίκηση ήταν αυτή που έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο με τις συνεχόμενες λαθεμένες αποφάσεις της σε επιλογές παικτών και προπονητών, ενώ ανεπίσημα υποστήριζε ότι η πώληση των εισιτηρίων για τη φετινή χρονιά δεν ήταν αυτή που ήθελε και περίμενε.

Μάλιστα αυτά τα έλεγε χωρίς οι κύριοι της διοίκησης να κοιτάξουν στον καθρέπτη τους. Και γι’ αυτή τη "δίωξη" του κόσμου την ευθύνη την έχουν οι ίδιοι. Κατάφεραν να αλλάξουν πλήρως τη φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησαν και είχαν κερδίσει πλήρως τη στήριξη του κόσμου. Έδιωξαν το τοπικό στοιχείο και άλλαξαν πλήρως τη… ρότα με την οποία είχαν ξεκινήσει την προσπάθειά τους τονίζοντας ότι δεν είναι επαγγελματίες παράγοντες, παίρνοντας την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Έτσι μετά την αλαζονική συμπεριφορά σας είχατε τις δύο παραπάνω… αποχωρήσεις, ξεμείνατε από χρήματα και βλέποντας συνεχώς "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ" και αδυνατώντας να αντέξετε την κριτική δηλώσατε ότι αποφασίσατε να παραιτηθείτε διότι δεν μπορείτε άλλο. Αναρωτιέμαι άραγε τι άλλο μπορούσατε να κάνετε;

Επίσης θα πρέπει να σας θυμίσω κάποια πράγματα από την παλαιότερη ασχολία τριών «ερασιτεχνών» παραγόντων με την διοίκησης της ομάδας, όπου και εκεί άφησαν το στίγμα τους. Οι κ.κ. Οικονομόπουλος, Σταθακόπουλος επί διοίκησης Χελάκη ήταν οι συμβουλάτορές του και η ομάδα τελικά υποβιβάστηκε "κληρονομώντας" χρέος στο ΙΚΑ περίπου 130.000 ευρώ. Εσείς κ. Ρέλλα είσαστε οικονομικός διευθυντής επί διοίκησης του επί χρόνια κολλητού σας κ. Παπαπέτρου. Τότε που η ομάδα υποβιβάστηκε για πλαστή ενημερότητα και εσείς δηλώνατε πλήρη άγνοια για ότι συνέβη στο "σπίτι" σας. Και αυτό διότι ΠΑΝΤΑ δεν φταίγατε εσείς, αλλά όλοι οι άλλοι που θεωρούσατε ότι σας κυνηγούν και μεταξύ αυτών ήταν κατά σύμπτωση κι αυτοί που έβαζαν τα χρήματα.

Τα παραπάνω ένιωσα την ανάγκη να τα υπενθυμίσω για να αποφύγουμε όλοι μας την… επιλεκτική αμνησία και για να μην τα κρατάω ΟΛΑ μέσα μου… Εύχομαι, ως αγνός φίλαθλος του Παναιγιαλείου, να βρεθεί η κατάλληλη διοικητική λύση για το μέλλον της ομάδας αν και το ένστικτό μου… λέει ότι τα πρόσωπα θα παραμείνουν ως έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με τιμή, Γιώργος Δαλιάνης».

Πηγή: aigialeiaspor.wordpress.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep